שינה משותפת עם תינוק ובעל

תאריך פנייה: 06.06.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אשה
בעיה?
06.06.2005 • 23:49

שלום
ד"ר אורן חסון.אני קוראת המון בפורום כאן ונהנית מתשובותיך ולהלן בעיתי (או שלא)אני נשואה כ4 שנים אמא לתינוק בן שנה וחצי-מניקה.נשואה לבעל טוב ותומך.מתחילת הנישואים(לא קיימנו יחסים לפני כן) התחלנו בצורה לא טובה..לקח המון זמן עד שלמדנו איך מקיימים יחסים...אני מטיבעי טיפוס לחוץ וכל פעם פחדתי שמא יכאב. אח"כ עברנו תקופה קשה כלכלית ולא קיימנו יחסים כלל.לאחר מכן היתה תקופה שניסינו כל הזמן ..כי רציתי להיכנס להריון ואכן נקלטתי.כמובן בתחילת ההריון לא קיימנו שום יחסים.אח"כ באמצע ההריון היה הרבה והיה טוב. ומאז הלידה ממש בודד.אני רוצה לציין שבעלי הוא אדם חם. אוהב מחבק, מנשק כל הזמן ואדם אמיתי עם לב טוב. רק הבעיה היא היחסים במיטה.מצידו לא לקיים יחסים חודשים. לא ניראה שזה מפריע לו. אני בהתחלה הייתי מבקשת ורוב הזמן לא מקבלת כי הוא פשוט היה נרדם.(אוסיף כי בעלי אדם שקורע את עצמו בעבודה)..עד שיום אחד התיאשתי. מה שקרה כאן זה הפוך.. בעלי רוצה לקיים יחסים ואני כבר ממש לא מעוניינת.לא שבעלי היה רוצה כל יום. פעם בשבוע מספיק לו.ועכשיו גם את זה אני לא רוצה. אם הוא מנסה לגרות אותי אני מיד דוחה אותו בטענה שאני עייפה..אני מרגישה שהגוף שלי לא רוצה!עברנו עכשיו 3 חודשים ללא קיום יחסים אפילו פעם אחת. לא ניראה שזה מזיז לו...ולי כבר לא אכפת. אני בטוחה שבעלי לא בוגד חלילה. הוא אדם אמיתי (אנחנו דתיים) עובד קשה וכשהוא נכנס למיטה הוא נרדם בשניות.יש לציין שאני מצידי כבר לא יזום יחסים מכיוון שלא בא לי יותר.מה עושים???איך גורמים לשנינו לרצות לקיים יחסים תקינים כמו כל הזוגות???תמיד אני אומרת לו "אתה ממש לא כמו כל הגברים" איך זה שיש גבר שמצידו לא לעשות סקס אלא רק פעם ב.....אשמח לתשובה.תודה

אשה
בעיה?-הוספה חשובה
07.06.2005 • 00:10

רציתי להוסיף שאני ישנה עם התינוק במיטה.הוא ישן צמוד לקיר ואני ואז בעלי.ומאוד נח לי. ככה אני קמה להניק אותו...והרבה פעמים אני מרגישה שאני מחבקת אותו במקום את בעלי.. :-)