שיחות עומק בקשר: מה קורה?
סיגלית
רצינות או שהכל שקרים גדולים?
⌄
שלום רב
דר חסון, (אני בת 28.5, הוא 30).המצב הוא כזה, הכרתי מישהו דרך חברה שלי, מלפני חודש וחצי, כל זה היה בטיול מסוים של יום אחד מהבוקר עד הלילה. ובטיול עצמו הענינים בנינו התחממו, משיכה שלא ניתן לתאר, כל הנסיעה ובטיול התקרבו ולבסוף יצא מצב שגם שכבנו. כשחזרנו בלילה הבייתה, הוא מסתבר היה ככ להוט עליי ואני גם שהוא יזם שיחה ושאל אם אני רוצה לבוא אליו ושהוא יחזיר אותי בבוקר. הסכמתי.בלילה המשכנו את העניינים שהיו בטיול ובבוקר שקמנו הוא אמר לי שכל הקשרים הרציניים שלו התחילו מסטוצים ושאל אותי ספציפית מה הסיפור שלי כי אנחנו לא מכירים, ישבנו על קפה אצלו בבית, התחלנו קצת לדבר ואמרתי לו שאין לי אמון באף גבר, שאני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה קשרים רצינים יותר, היות ואין לי אמון, שאני עברתי הרבה בחיים שלי ושהמון פעמים פגעו בי גברים וגם כשהיה לי בני זוג חוויתי בגידות עם מישהו ומאז אין לי אמון ממש לכל מילה, לא בגלל הבגידה הזאת ספציפית אבל מניסיון שלי עם גברים, כולם שקרנים ובוגדים.ואז איכשהו יצא מצב שלא האמנתי לו גם למשהו שאמר, הוא דיבר עליו שהוא ככה וככה(בקשר למשהו שאני לא ממש זוכרת) שהוא לא מהסוג האלה של הגברים, אבל לא הסכמתי עם דעתו, לא האמנתי לו, תגובותיי היו: דיי נו אל תשקר, לא יכל להיות מצב בעולם וכו'.. והוא אמר אני מבין שממש אין לך אמון אבל אני לא כזה וכו.מפה לשם, אנחנו בקשר מאז אבל רופף מאוד, ולא בכל יום. הוא רק יוזם. ואני בגלל היותי חשדנית ולא מאמינה לדבר, שומרת מרחק. קרה לי בעברי גם מצבים כאלה ויצא שנפגעתי והיום אני מבינה שאני כבר לא רוצה לקחת את הבחור הזה בקטע רציני כי הרי בסוף הוא גם יפגע בי ואני כאילו יודעת מראש מה מצפה לי ולכן אני נזהרת בכך שאני שוכבת איתו כי רציתי ונמשכתי ואז נעלמת או משחקת משחקים כלשהם על מנת לא להיקשר ולא להיפגע ואגב בחיים לא הייתי כזאת, הכל קורה כי נפגעתי והחלטתי לשנות גישה.וזה מה שעשיתי בכל החודש וחצי האלה, לא הייתי עונה לו לעיתים, או מדברת קצת מגעיל וקר, למעשה הוא לא ככ עניין אותי, לא כזה היה לי עניין בו חוץ מסקס טוב הוא לא הסגנון שלי ככ.אז קרה גם שאני יוצאת עליו פתאום והוא לא מבין למה, אבל שמתי לב שהוא תמיד המשיך לרדוף אחרי מאז ולנסות להבין אותי, דוגמא קטנה שאלתי אותו כמה חברים יש לו בפיסבוק, סתם שאלה הוא אמר 600 ולא האמנתי גם לזה ווהא פשוט צילם את זה והראה לי אמר אני מוכן להראות לך תמיד מה שלא תאמיני לי ותראי שאני לא משקר. בקיצור.. כל זה הראה לי שהוא אולי באמת רוצה בי מעבר ומתעניין ולא נעלם... או שהוא עושה את זה בשביל לקבל עוד סקס.ואז שלשום הוא הזמין אותי לבוא איתו לים בצהריים והסכמתי. ובים גם יצא מצב ששכבנו כמובן שאף אחד לא ראה. ובכלל שם הוא גם היה מקסים והכל ודיבר יפה ואני הייתי בסדר גמור וזרמתי עם הכל. אומר שהסקס מושלם שולא חווה ככה שהוא בגן עדן מסוים איתי.. ואז.. יום למחרת.. אתמול.. התחלתי לחשוב על המצב ואמרתי שאני רוצה לראות מה הקטע של הבחור הזה שורה תחתונה. אז פניתי אליו ואני מודה שמאז הים הוא עשה לי משהו קצת יותר ממה שלא היה, ואמרתי לו שאני לא מוכנה שנמשיך לשכב כי הייתי במצב כזה בעבר עם האקס של 4 שנים וזה רק פגע בי, גם אמרתי לו שאני לא רוצה להתאהב בו ולהיפגע והאמת שאמרתי תדברים האלה בשביל לראות אם הוא ינסה לומר משהו על לנסות להכיר אותי יותר למשהו רציני כי זה מה שהרגשתי ממנו בכל הזמן הזה למרות שזה התחיל כסטוץ ויודעת שסטוץ על ההתחלה אבוד למשהו רציני, ידוע לי. ואז שהתחלתי קצת לדבר יותר רציני..שאלתי אותו שאלה כמו- אתה מחפש משהו רציני? מה הסיפור שלך? אני לא מוכנה להמשיך לשכב איתך ואנחנו לא ניפגש יותר , זה לא מה שאני באמת מחפשת",הוא אמר אני לא יכול להיות עם בחורה שהיא לא יציבה, כל פעם נותנת לי ברקסים או לא עונה לי מה אני אמור להבין מזה.. אני חושב שאת לא רצינית וגם אולי תוך כדי מנסה עוד גברים אחרים להכיר ולא שזה משהו רע את מנסה ובודקת אבלל פי מה שאני רואה את לא מתאימה לי... ואין לדעת מה יהיה אפשר להיות בקשר ולא חייב לשכב אנחנו יכולים גם להיות חברים טובים ולהיפגש בלי לעשות סקס.. כמובן שלזה אני גם לא מאמינה לו ואני גם לא יכולה להישאר חברה טובה על מנת לא להרגיש רגשות ובוספו של דבר להיפגע.דר חסון, האם אתה מאמין לו????? פתאום שאני באה ומדברת קצת ברצינות הוא משתפן. ופה אמרתי לעצמי, איך צדקתי... הבחור שחקן ושחקן גדול. בסופו של דבר הכל באמת שקרים. והאם אתה חושב שיכול להתפתח משהו רציני לאור דבריו? האם אני יכולה לכוון את הקשר לשם? השאלה אם הוא לא יברח, או לא יודעת.הייתי רוצה לשמוע את דעתך אולי אני טועה? ואולי אני צודקת? אני לא אשת מקצוע ולכן אינני יודעת. אשמח לדעה שניה. תודה רבה
סיגלית
וגם אמר
⌄
למה לא דיברת איתי בים על שיחות עומק כמו שאת עכשיו מדברת? אמרתי לו אם אני רואה שהבחור לא מוביל אותי לשם אני לא אגיע לשם גם כי אני מבינה שזה רק סטוץ איתך.אמר שישחמח לדבר איתי ב4 עיניים בשבוע הבא אם ארצה או עוד חודש היות ואני נעלמת כל הזמן מתי שיהיה לי נוח.נ.ב- אני מרגישה שאני לא יכולה להיכנס לקשר רציני, שזה גדול עליי והיו לי שלא תבין לא נכון של שנים, לאחרונה אני בלי קשר רציני המון שנים ומרגשיה שאולי אני פשוט לא בנויה לזה? תמיד כבד לי, רע לי בגלל זה, חשדות כלשהן, וזה תמיד קורה.