שיחה רגועה: טיפים ורעיונות
ליבי
תודה על המלצה של אתמול
⌄
שלום
דר' אורן!אתמול בשיחה עזרת לי כיצד להודיע לבעלי על הריון.הכנתי סלטים טעימים, הדלקתי נרות.ישבנו במרפסת ואמרתי לו שאני בהריון.הפנים כן הביעו שימחה אבל ראש שלו מייד אמר שזה היה לא בתכנון שלו.כמובן חבל לו שזה היה ללא ידיעה שלו וחבל שלא אמרתי לו שהפסקתי כדורים.ניסיתי להיות מאוד חיובית ולהגיד עד כמה זה מפתיע וחשוב לי.הוא לא אמר שום דבר על הפלה, אבל מייד התחיל לחשוב על חדרים.מה נעשה? מכיוון שחשבנו קצת על זה אזי היו לי לפחות כמה פתרונות להציע.הוא אמר שהוא צריך זמן להסתגל לידיעה.ס"הכ אני מאוד מרוצה שסיפרתי לו. אבן ירדה לי מהלב.אווירה היתה מאוד נעימה. כמובן זה הוסיף לו קצת כאב ראש.תודה רבה ולהיתראות (ליבי - שם בדוי אבל דומה לשלי)
ד"ר אורן חסון
לבשר לו ברכות (softly)
⌄
ליבי יקרה,
תודה תודה על המשוב!אני מאד שמח שזה נתקבל אצלו כפי שרצית. אחרי הכל, את מכירה אותו ואני מכיר אותו, ולכן כל מה שקרה היה בהתאם למה שצפינו. יעצתי לך ליצור את האוירה שיצרת כדי לאפשר לכם שיחה נוחה ונעימה, ואפילו רגע של הכנה מנטלית שלו לפני השיחה עצמה, ועושה רושם שזה הועיל. ואם כבר, אולי כדאי לחזור, אחת לזמן מה, על יצירת האוירה הזו גם ללא הודעה דרמטית שתבוא בעקבותיה, אלא סתם כמחווה של רצון טוב, והכרת תודה, גם אם לא ישירה, על זה שהוא ליידך ואיתך. אני מאמין שזה ישפיע לטובה על חיי היומיום שלכם.אני מאחל לשניכם הרבה הצלחה עם ההריון!