יחסים וגירושין: מה הסיבות?
בלונדי
לפרק חבילה
⌄
בס"דבוקר טוב ד"ר אורן חסוןאני נשוי 3 שנים בתקופה שעד לפני שנה היה הכל "בסדר" אחרי שניפגעתי בתאונת עבודה הכל נהרס (היחסים שלי עם אישתי) וזה בגלל שההורים שלה מתערבים לנו בחייםהם היו יותר מידי דואגים לה היא באותו זמן הייתה בהריון והם יותר מידי פחדו שיקרה להמשהוא עד כדי כך שהם היו יורדים עליי והיא עשתה הכל באהבה ותיפלה בי ממש טובוהיו עוד הרבה מקרים שהם לא היו בסדר ובשיחה שלי עם אבא שלה הוא אמר לי שהם לא היו בסדר והוא בקש ממני אפילו סליחהאבל זה לא ניגמר עדיין הם מתערבים בנו וחושבים שאני עושה לבת שלהם את המוותד"ר אני לא יודע מה לעשות היום יש לי תינוקת שאני מאוד אוהב ורק בגללה אני לא רוצהלהיתגרשתודהבלונדי
ד"ר אורן חסון
סיבות לגרושים.
⌄
בלונדי יקרה,
כתבת רק חלק ממה שבאמת קורה ביחסים שבינך לבין בן זוגך. כתבת בעיקר על מה שהוריה עושים ואומרים, אבל זה לבד אינו סיבה לגרושים. אם, כתוצאה של כל מה שכתבת, יש גם ביניכם מריבות גדולות, כדאי שתגיעו ליעוץ זוגי כדי לפתור אותן.מצד שני, כתבת שאתה מאד אוהב את התינוקת, ולא כתבת שאתה אוהב את אשתך. אם אתה דואג רק לקשר עם התינוקת, והיא הסיבה היחידה לכך שאתה לא רוצה להתגרש, אולי אתה כן צריך להתגרש. קח בחשבון שיכול להיות לך קשר מדהים ונפלא עם הבת שלך גם אם תתגרש מהאמא שלה. הרבה מזה תלוי בך ובזוגתך. בעיקר בך.