לא תדעי אף פעם

תאריך פנייה: 26.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
בחורה אחרת
מה מרגישה אל הבחור?
26.07.2006 • 12:07

פגשתי בחור חמוד מאתר תפוז, וסתם התחלנו דבר{בלי לחשוב בכלל על קשר משמעותי,}אנחנו מתכתבים דרך המסינג'ר אי סי קיו {כי זה נוח לשתינו}הוא קטן ממני בשנה {אני-22 הוא-21} לא אכפת לי {העיקר שידע מה הוא רוצה מעצמו וממני}אז זהו לא בדיוק יודע, אנחנו מתכתבים כבר חצי שנה בערךוהחלטתי יום אחד לתת לו את הנייד שלי {כי המחשב שלי היה מקולקל} וממזמן בתחילת הקשר הוא רצה להיפגש ושאני יתן לו את הנייד שלי,אמרתי לו לאט לאט כל דבר בזמנוהוא התקשר דיברנו וכעבור כמה ימים, דברנו במסינג'ר {ככה שיצא שאני ידעתי עליו והוא עליי, לא הכל אבל קצת}שדיברתי איתו בפעם הראשונה: הוא אמר לי שאני יפה {כי שלחתי לו תמונה שלי} והתעקש להתקשר אליי המון פעמים והחמיא ליבפעם השניה: שדיברתי איתו הוא ביקש ממני סליחה שהוא בגד באמון שלי, כי שהוא התכתב איתי גם הכיר משהי והתאהב בהזה ניראה על בן אדם לא כנה נכון? {אפילו שרק דיברנו ולא היה בנינו מעבר לזה}בפעם השלישית: הוא ניפרד מחברה שלו {כי לא התאים} והוא הודה בפני שהוא פוחד להיפגע וכך גם אני...אמרתי לוגם אמרתי לו דברים שלי אישית אני לא מספרת לכולם והוא גם ליהרגשתי איתו תחושה כייפית כנות [אפילו שדיברנו בטלפון}גם אמרתי לו עליי שהייתי ככה והשתנתי.. {הוא ניצל את זה..}עודדתי אותו כי הוא היה במצב ירוד ואמר לי שהוא מכוער וכל זההרגשתי שאני והוא מתאימים כי הבנו אחד את השניוגם הדברים שחיוונו הם שונים אבל דומים.בשיחה הרביעית שדיברנו: הוא דיבר איתי איזה שעתיים ואמר משפטים כגון: "את מסקרנת אותי", "חבל שאנחנו לא יכולים להיות זוג" {ביגלל המרחק} "אנחנו מתאימים זה גורל" ועוד מילים יחפות שגרמו לי כן לרצות להיפגש איתו.הוא אמר לי יום אחרי שהוא מצטער והוא מעדיף להתכתב איתי כאן, והוא מצטער.שהוא אמר לי והשלה אותי בקשר לשיחה של אתמול.אמרתי לו,שאם זה בעניני מרחק עם אנחנו אוהבים אז אנייחליט שהיה הזמן הנכון.הוא מתכנן יותר מידי לעתיד רחוק..ולא עוןשה מאמציםתבינו הוא מפחד שאני אאכזב אותו, אני מבינה אותו וכל זה אבל הוא לא ניסהזה שהוא לא רוצה לעבור למרכז {אליי} אז הוא לא יודע מה הוא מפסיד.ולצפון אליו זה רחוק ממני אליומכמה סיבות: ביגלל שהוא לא ניפגש איתי {אפילו שראינו תמונות}, ביגלל המרחק {אני מרכז הוא צפון} איך ניפגש בפעם בשבוע פעמיים לא היה זמןמסקנה: הוא איכזב אותי, אמר שאני תמימה מאמינה שהאהבה תנצח ולא ככהואמר שאני מסקרנת אותו, אבל הוא מבולבל עם עצמו ולא רוצה להיפגע{גם אני אמרתי לו שלא רוצה שיפגע}אמרתי לו שהוא מצא חן בעיניי כדי לדרבן אותו לרצות לראות אותי לצאת משהוהוא אמר שבעוד חודשיים אולי הוא יחליט וזה לא ביגללי אלא ביגללו{איזה מישפט עלוב} אחרי כל המחמאות האלואני לא מבינה אותיאבל דבר לגבי עצמי החלטתי: אני לא דיברתי איתו עודאחרי כמה ימים הוא שאל דרך המסינג'ר "קרה משהו משמעותי?" עניתי: "צריך לקרות משהו כזה?""לא קרה כלום"וזהו אני לא מתכתבת איתו יותרמה דעתך על ההתנהגות והחששות שלוומה דעתך עליי ועל ההתנהגות ועל איך שדיברתיאיתו?תודה לךסיוון

ד"ר אורן חסון
מה שלא תדעי אף פעם
26.07.2006 • 15:13

סיוון יקרה,
אולי צדקת, וחסכת לעצמך כאב לב, ואולי טעית, והפסדת את הגבר של חייך. מכיוון שלא ניסית, כי לא רצית להיפגע, לא תדעי אף פעם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בחורה אחרת
אולי אני לא אדע אף פעם...
27.07.2006 • 22:24

אבל אני רציתי לנסות זה הוא שלא רוצה לעבור למרכז זה הוא שלא רוצה להיפגעאני רוצה לנסות נקודה. אני מעונינת בו והוא מצא חן בעיניי אמרתי לואבל הוא אמר לי:"אם יהיה לך משהו חדש אני אשמח בשבילך"מה אני אמורה לחשוב? למה הוא התנהג איתי בצורה מוזרה?האם כדאי לנסות?