שיחה: לאן אתה נעלם? - מתי?

תאריך פנייה: 13.04.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שני
תחילת קשר
13.04.2013 • 16:36

שלום,
לפני כשבועיים הכרתי מישהו דרך רשת חברתית (שנינו בני 28) הדייט הראשון שלנו היה מדהים, הייתה כימיה מצויינת, שיחה שזרמה עד השעות הקטנות של הלילה והרגשתי ממש כיף. בדייט השני כבר נכנסנו למיטה... מאז יצאנו עוד מספר פעמים אבל אני מרגישה שהשיחות לא זורמות.. אני מנסה לדבר ולשתף אותו והוא פשוט לא מדבר (בשונה מאד מהדייט הראשון שלנו). כל מפגש כזה מסתיים בזה שאנחנו שוכבים. זה מצד אחד מאד נחמד, אבל מצד שני זה לא מה שאני מחפשת.. אני מחפשת קשר עמוק. לשנינו היו בעבר קשרים רצינים ולטענתו הוא גם מחפש משהו רציני. לבינתיים אני מרגישה קצת מוזר כי התקשורת ביננו לא הכי טובה וגם רוב הפעמים אני זו שיזמה את הפגישות ביננו. הוא בקושי מתקשר אליי.. אני מפחדת שהוא רואה בי משהו זמני וסקס קל.. אני רוצה לדבר איתו על הנושא אבל נראה לי שממש מוקדם מדיי וזה סתם עלול להלחיץ... מה כדאי לעשות?

ד"ר אורן חסון
שיחת "לאן אתה נעלם?"
16.04.2013 • 01:26

שני יקרה,
אם הבחור הולך ומתמוסס לך, אין "מוקדם מדי". הוא בקושי מתקשר, וגם אם זו תחילת הקשר, זה לא מוקדם מדי. ראי הרי מה שאת אומרת: את חוששת שזה מוקדם מדי לשיחת "לאן אתה נעלם?", אבל את לא חושבת שזה מוקדם מדי ליחסי מין. הרי ברור שיש כאן חוסר תיאום בין השניים, והם כן צריכים להיות מתואמים. כי הרי לא חיפשת סטוץ, חיפשת מערכת יחסים, ולכן כך או אחרת את היא זו שצריכה לבדוק שהשניים מתואמים. ואם הקדמת את האחד, אני חושב שיש מקום גם לשני. שיחת ה"לאן אתה נעלם?" היא שיחה חשובה, כי אחרת הוא מבין שאולי כך בדיוק זה גם מתאים לך, ומחפש תוך כדי כך מישהי אחרת לסוג אחר של יחסים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083