שיקול דעת ורגישות בזוגיות

תאריך פנייה: 29.10.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גליה
לא מבינה
29.10.2013 • 13:48

שלום,
בן הזוג שלי כל הזמן מסתכל על נשים כאשר הוא נוהג הוא מסיט את מבטו אומנם לשנייה אבל תמיד מסתכל על כל מי שזזה בתנאי שהיא צעירה. על מבוגרות מבוגרים ושאר הדברים לא..כאשר רואים סרט יש הערות "את רואה השנייה תיהיה בסקס יותר גרועה מזו".. או כשרואים תוכנית בטלוויזיה הערות כמו ו"וואי וואי איזו חמה זו". או }תראי איזה חזה קטן יש לה"באינטרנט הוא מסתכל כמובן על נשים ואם קשור בעירום אז עוד יותר..אני מתחילה לתהות אם זה נורמאלי? הוא לא מחסיר ממני אהבה אבל לי נראה שיש בעיה.. ואני לא מצליחה להבין את הצורך העז הזה .. כי זה גם בעייתי ...מה זה אומר? האם יש פה הפרעה? האם אני רואה חצי תמונה? עזרה בלהבין מאוד קשה לי

ד"ר אורן חסון
שיקול דעת ורגישות
31.10.2013 • 12:30

גליה יקרה,
הבעיה העיקרית היא בשיקול הדעת וברגישות הלא מספקת, ואולי גם בכך שזה מערער לך את הביטחון. כשזה קורה, אולי הוא מרגיש שאת מנסה לשלוט בו, וזה הופך למאבק כוחות.העובדה שגבר מביט על נשים, הוא נורמלית. יש גברים שלא יעשו זאת, אבל גברים שהם מיניים, יסתכלו. בכך יש פער ברור בין גברים לנשים, וגברים עושים זאת הרבה יותר מנשים, ולא אכנס כרגע לסיבות לכך. ואז השאלה היא עד כמה הם יודעים להתחשב בבת הזוג שלהם, רגישים אליה ומשתדלים שלא לפגוע בה. לכן אמרתי שהבעיה העיקרית היא שיקול דעת ורגישות שאינה מספקת כלפיך. אבל זו לא הפרעה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083