חוסר אמון וחברים קרובים

תאריך פנייה: 30.10.2013 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שני
לא הבנתי אותו
30.10.2013 • 14:00

שלום,
אתמול ביצעתי יחסים אינטימיים לא מלאים עם בחור צעיר לאחר שהגיע לאורגזמה החל לרדת לו דם מהפין הוא ממש נלחץ והחל לסמס לחברים שלו שיקפיצו אותו למיון הצעתי לו לבוא ביחד איתם למיון, הוא אמר שהוא רוצה ללכת רק איתם כי הוא צריך לספר להם על מה שקרה וזה גם ככה מביך אותו, אז עוד בנוכחותי... הבנתי את מצבו ועם זאת כעסתי עליו, הוא כמובן שילם לי את החזרה במונית כיצד עליי להבין התנהגותו זו? הבאמת דימום זה הצריך פאניקה מוגזמת ובהלה למיון?

?"">http:///forum-101/msg-3802377#ixzz2jCgSfkdVסטארמד בריאות

ד"ר אורן חסון
חרדות
02.11.2013 • 19:41

שני יקרה,
כפי שזה נשמע, זה בחור שאין לו קשר קרוב איתך לאורך זמן, ואם זה כך, זה נראה טבעי שהוא לא נותן בך אמון מלא, אלא בחברים הקרובים שלו.היה לו דימום, הוא רצה להיבדק, ולכן אני לא יודע אם הפאניקה הזו "מוגזמת" או לא. גם אם הכל יצא בסדר, בסופו של דבר, לפעמים חשוב להיבדק כדי לוודא. ואולי דווקא משום שאת חשבת שזה מוגזם, הוא העדיף את החברים שלו, שלא ייקלו ראש בחרדות שלו.אולי, אגב, את הקלת ראש בחרדות שלו בעיקר כדי שלא להרגיש אשמה במה שקרה, שזה סוג של מנגנון התגוננות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שני
שלום ד"ר חסון
03.11.2013 • 11:20

ברור שזה הכי מלחיץ בעולם, אם זה היה קורה לי לא יודעת מה הייתי עושה ברגעים כאלה...יש מצב גדול שהוא התעצבן עליי ובצדק כי לכאורה גיליתי 'אדישות' למצבו,אבל זה לא באמת מה שהלך, מבפנים מאוד דאגתי לו ואף הסכמתי לבוא איתו למיון ולהעביר שםאת הלילה, כשלמחרת יש לי עבודהוהוא לא הסכים - ומזה נפגעתי עמוקות,לאחר יום הוא הודיע שהוא במעקבואתמול אמר לי שהבעיה נפתרה ושהוא מרגיש טוב, בהודעותלא הבנתי למה היה לו קשה לצלצל ולהחליף איתי את המילים האלה בטלפון...מבחינתי זה היה לא מכבד בכלל... כי אני הכי דאגתי לא בעולם, הכי רציתי לדעת מה שלומווהבן אדם נעלם כאילו בלעה אותו האדמה,למעשה מאותו יום דיברנו רק בהודעות,,, וזה הזוי, כל פעם שניסיתי לצלצל הוא עסוקאני באמת מקווה שהוא בסדר

ד"ר אורן חסון
מגשש באפילה
03.11.2013 • 21:46

שני יקרה,
אם הוא אמר לך שהוא מרגיש טוב, כנראה שהוא בסדר. אני מבין את הפגיעה שאת חשה, אבל יכול להיות שהתחושה שלו היתה שבזמן שהוא היה הכי צריך הבנה, את גילית "אדישות" למצבו.מעבר לכך - לא כתבת דבר על סוג הקשר שביניכם מעבר לאותו ארוע: האם הארוע הזה ביניכם היה מפגש חד פעמי בעקבות מפגש ראשון ביניכם בפאב כמה שעות קודם לכן? האם אתם יוצאים קבוע כבר שנים ומוצהרים כבני זוג? האם יש לו חברה? האם הוא נשוי? השארת אותי מגשש באפילה, לא פחות משהוא השאיר אותך, ולכן אני לא יכול לענות לך מעבר לכך.גם אני מקווה שהוא בסדר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083