שאלות מעניינות על מערכת יחסים
אורפז
תהיות לגבי אהבה גדולה שנגמרה...
⌄
אני באמת כבר לא יודעת מה לחשוב אז החלטתי להתייעץ עם אנשים וזה נראה לי המקום המתאים..טוב אז ככה הסיפור שלי הייתה לי אהבה גדולה שנמשכה קצת יותר משנה,היינו ממש מאוהבים אבל ממש וחווינו אהבה ענקית...הבעיה היא כזאת בחודשים הראשונים של הקשר הינו באמת מאוהבים והכל היה מושלם עד שהתחלתי לזלזל בו ולעשות כל מיני דברים שלא מצאו חן בעיני(שככה לא מתנהגת מישהי שיש לה חבר)בוא נגיד שהוא סבל הרבה ממני ואפילו רדף אחריי בחודשים הראשונים כי הייתי עיוורת(אחרי חברות)ואפילו הוא גילה משהו שכמעט אבל כמעט בגדתי בו למרות שזה לא הייתה בגידה על ממש,ועדיין לא הופתע כי הוא סבל המון ממני ועדיין נשאר.הקטע הוא כזה אחרי תקופה מסויימת התחלתי לראות שהוא מדבר עם בחורות אחרות בצאטים וכאלה או נכנס לאתרי הכרויות או מדבר עם חברים שלו על בנות שהוא שוכב איתן וכך וכך ואז ממציא לי תירוץ שזה חברים שלו התכתבו מהמחשב שלו.בקיצור התעלמתי מזה כי הייתי בטוחה שאנחנו מאוהבים והכל טוב והאמנתי לסיפור הזה שזה חברים שלו(או שלפחות כך רציתי להאמין-לשקר לעצמי והכל יהיה טוב)אבל בפנים ידעתי שהכל לא טוב.כך עם הזמן עבר והוא התחיל לזלזל בי בוא נגיד שהגלגל התהפך אני רדפתיאחריו שבועות שלמים ואז נפרדנו הייתי חופרת לו כל הזמן שנחזור והוא תמיד אמר לא חוזרים לא חוזרים.היינו נפגשים ושוכבים ואז לא מדברים תקופה ונפגשים שוב ושוכבים(היינו פרודים),אני יגיד לעניין אחרי תקופה מסוימת נמאס לי מכל פעם התירוצים שלו שלא נחזור ועברה תקופה שלא דיברנו ניתקנו קשר ואני התחלתי קשר עם בחור אחר ובאותו זמן חזרנו להיות בקשר בזמן שהייתי עם הבחור.באותו זמן עם הבחור הייתי בטוחה שאני כבר לא אוהבת את האקס כי היה לי את הבחור,אז הייתי מספרת לאקס כמה שטוב לי איתו(עם הבחור)ודברים שאנחנו עושים וכו'.הוא אמר לי שזה קצת מפריע ושאלתי אותו אם הייתה לו חברה אחריי הוא אמר לא.בקיצור פתאום אחרי יומיים שהוא אמר לי שאיןלו אף אחת הוא אומר לי שיש לו חברה ואפילו שולח לי תמונה שלו איתה והיא אמיתית לא סתם.הוא אמר שהיא מהעיר שלו ושהם מכירים תקופה ועד עכשו לא יצא משהו רומנטי.בקיצורר זה מאוד מוזר שבדיוק שאנחנו מדברים על זה שאין לו בת זוג ולי יש פתאום "יש לו חברה" והיא אמיתית גם.נפרדתי אחרי כמה זמן מהבחור כי זה לא התאים בינינו.בקיצור התקשרתיאליו איזה פעם(לאקס)כי התעוררו בי רגשות ישנים ואז החברה שלו ענתה לי והתחילה לקלל אותי והוא לא עשה כלום.אחרי תקופה הייתי מדברת עם איזה מישהו שהיה בקשר איתו פעם והם ניתקו קשר והוא גם היה חבר של חברה שלי אז סתם דיברנו ואז פתאום גם האקס התחיל להתקשר אליי(משום מקום) ויש לו חברה.הוא מתקשר מידי פעם ומסתלבט עלייעם החברים שלו.עכשיו הבעיה שאני לא מבינה זה למה הוא מסתלבט עליי ומתקשר דווקא אליי אם יש לו חברה?? למה הוא מסתלבט או סתם מתקשר אם הוא בקשר עם מישהי??וגם אני לא מבינה למה אחרי מה שעברנו הוא מזלזל בי בצורה כזאת.את האמת שאני כבר לא מרגישה אליו כלום אבל סתם כל פעם שאני נזכרת בו עולות בי השאלות האלו כי זה בכל זאת משהו מהעבר שלי.האם מהסיפור שלי הצלחת למצוא איזו שהיא תשובה??
אורפז
ועוד שאלה שמענינת אותי
⌄
למה הוא נשאר איתי אם הוא הלך לבנות ושכב איתן כמו שהיה רשום לו בשיחות במחשב(אני יודעת שזה היה הוא) הרי איך אפשר לבגוד במי שאתה אוהב ועדיין להישאר ולא להרגיש נקיפות מצפון?לגבי ה"בגידה" שלי זה רק היה החזקת יד למישהו לא שכבתי או התנשקתי\:
ד"ר אורן חסון
ועוד שאלה שמענינת אותי
⌄
אורפז יקרה,
האמת היא שאלה הן שאלות מאד מעניינות. אלא שמי שיודע הכי טוב את התשובות, זה הבחור עצמו. ומכיוון שהוא כבר פחות מעניין אותך עכשיו, וירד לך ממנו, אז אולי כדאי להמשיך הלאה.ושאלה מעניינת לא פחות היא מדוע את זילזלת בו וגרמת לו לסבול. האם היית יכולה להסביר את עצמך היטב לאקס שלך? האם את יכולה להסביר את עצמך היטב לך? ואם את יודעת, האם יכולת לשלוט בזה? - אולי הוא נוהג כך ממניעים דומים, שכלפי חוץ נראים לא לגמרי ברורים.