שאלות בנושא זוגיות
מתלבטת
לסיים את היחסים או להמשיך?
⌄
שלום
אני ובן זוגי נשואים 3.5 שנים ומכירים 6 שנים. כבר בהתחלה הבנתי שיש פערים רבים בינינו. אחרי חצי שנה כבר הצעתי שניפרד אבל הוא האמין שהמצב ישתפר. לצערי עד היום הכל אותו הדבר. היו שיפורים קלים אבל לא באופן משמעותי. הפערים הם רק בהיבטים הרומנטיים, זוגיים. בשאר תחומי החיים אנחנו משלימים אחד את השניה באופן מיוחד. העניין הוא שאני מרגישה שהוא חבר טוב וקרוב אבל מאהב שלא יספק את צרכיי ( הכוונה היא לא רק מבחינה מינית). אני ככל הנראה חייה בסרט רומנטי והוא חי את השגרה. אני רואה בו אהבה לא ממושת וחבר טוב והוא רואה בי האישה שלצדו. די התייאשתי מלרדוף ולצפות והחלטתי כמו הרבה פעמים קודמות לסיים את היחסים ולהשאר חברים. הבעיה היא שתמיד כשאני מחליטה להיות נחושה הוא פתאום נפתח אליי וגורם לי במודע או שלא לרדת מהעניין. האם יש פה משחק פסיכולוגי? האם כדאי להרוס זוגיות ולשמור על חברות? האם דברים עוד עשויים להשתנות?
ד"ר אורן חסון
שאלות
⌄
מתלבטת יקרה,
בני כמה אתם, האם אלו הם נישואים ראשוניים או פרק ב' ויש לכם ילדים?
מתלבטת
מענה לשאלות
⌄
אנו בתחילת שנות ה- 30 לחיינו. זוגיות ארוכה ראשונה לשנינו גם לפני הנישואין.עברנו לגור יחד אחרי זמן קצר וידענו שאנו רוצים עתיד משותף.נישואים ראשונים לשנינו.ללא ילדים- הוא רוצה מאוד, אני מתלבטת בשל היחסים וסיבות רבות נוספות ואחרות (ביניהן: אידיולוגיה).אשמח למענה.חשוב לציין שכאשר אני רוצה לסיים את היחסים פתאום הדברים משתנים האהבה מתבטאת בקרבה שלא קיימת בשאר הזמן. בד"כ התנהגות זו מצידו נמשכת כמה ימים וחוזר חלילה.תודה.