שאלה ממוקדת יותר?

תאריך פנייה: 15.08.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אני
שאלה לי????
15.08.2011 • 17:52

למה אנשי מקצוע מייעצים לנשים/גברים להישאר במערכת זוגית(נישואים) אם אין להם כל שהיא משיכה מינית או יותר נכון נגמרה להם אחת לשני המשיכה ואין מין טוב אז למה להישאר במערכת הזו??????הרי סקס זה אחד הדברים אשר מחברים בניהם אם לא הכי חשוב אז למה????

ד"ר אורן חסון
שאלה ממוקדת יותר?
17.08.2011 • 09:26

את יקרה,
האםכלאנשי המקצוע? האםבכלתנאי? האם יש לך שאלה ממוקדת יותר?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירב
שאלה ממוקדת יותר?
17.08.2011 • 12:57

צודק איש יקר
לא כל אנשי המקצוע אבל רובם!!!אני אינני יודעת אם אני אוהבת את בעלי אחרי 20 שנים ו-3 ילדים ו-3 בגידות מצידי!!!אינני יכולה להתנשק איתו ולשכב אני שוכבת כי צריך!!!אינני זוכרת אם אי פעם הייתי מאוהבת בו הוא יותר בשבילי שותף/חבר.אני הולכת לייעוץ לבד הוא לא רוצה לבוא(אחרי תפיסה על בגידה)אז...מה תמליץ?יש מצב לשנות את המצב??? תודה רבה

ד"ר אורן חסון
איך משנים את המצב?
17.08.2011 • 23:24

מירב יקרה,
אני לא יודע. את כותבת לי מכתב של 4 שורות, ורוצה המלצה. זה לא יהיה נכון, ובודאי שלא מקצועי. אני לא מכיר את המקרה. אבל מה שאני כן מבין ממכתבך, הוא שאת לא מרוצה מהיעוץ הפרטני שלך. וגם כאן, איני יודע למה.את כותבת שאת שוכבת איתו, "כי צריך". אני בכלל לא חושב כך, אני חושב שאת עושה את זה כי את חושבת שזו הדרך הטובה ביותר לשמור על הזוגיות, וכיאתרוצה לשמור על הזוגיות, מסיבותייך שלך. אולי בגלל שזה מה שאת חושבת, את מקבלת המלצה להישאר בזוגיות הזו.אני לא יודע אם יש דרך לשנות את המצב. אולי כן, ואולי לא. לי אין דרך לשנות זאת, ובודאי שלא במסגרת הפורום. אם מישהו יכול, זו את, או הוא, ויעוץ זוגי אמור לסייע לכם לעשות זאת. וכאמור –אםמישהו יכול. אני גם לא יודע מה את רוצה, ואני לא יודע מה הוא רוצה ואם הוא מוכן להאמין או לבטוח בך. במקרים רבים אפשר ליצור אמון מחודש וזוגיות טובה מאשר קודם, אבל לא תמיד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083