רענון זוגיות: טיפול זוגי ומין
עמית
שחיקה
⌄
אני נשואה כ-3 שנים ולפני כן יצאנו 4 שנים...בעבר יחסי המין בינינו היו בתדירות גבוהה אחרי החתונה התדירות ירדה ובגדול.היום אחרי 2 לידות אין לי שום חשק מיני.אני מאוד אוהבת את בעלי ורוצה להאמין שהוא אותי אבל מה לעשות - אני פשוט לא יכולה לקיים עימו יחסי מין.לא יודעת למה...יש בי קצת פחד שהוא אולי יבגוד בי בסוף...אחרי הכל תמיד אומרים לי שכלללל הגברים בוגדים ובמיוחד אלו שלא מקבלים כלום בבית.למרות שגם אם הוא יבגוד אני מרגישה כאילו לא כל כך יהיה אכפת לי (חוץ מעניין הכבוד, כמובן) אני לפעמים מרגישה ממש ריקנות ריגשית...לפעמים שנאה, לפעמים סתם סלידה ממנו.. (חייבת לציין שוב שתמיד אני אוהבת למרות הכל...-קשה לי להסביר איך)מצד אחד אני לא רוצה להתגרש עם 2 תינוקות קטנים ומצד שני רני מרגישה ממש פספוס, פספןס של החיים הטובים והמאושרים שכן יכולים להיות לי.רוצה לציין שאין בינינו אינטימיות בכלל!! לא קיימנו יחסי מין חצי שנה כמעט.מה עושים?
ד"ר אורן חסון
לרענן זוגיות
⌄
עמית יקרה,
אני מציע שתלכו לטיפול זוגי ומיני, כדי ללמוד לרענן את הזוגיות שלכם, וגם להבין מדוע את מרגישה סלידה ממנו. מיניות, בעיקר בנשים, היא מראה של יחסים. משהו בציפיות שלך מהזוגיות ומבן זוגך נשבר, ולכן הפסקת להעריך אותו ולהימשך אליו. זה משהו שצריך לפתור.ואני לא בטוח שאת חוששת שאולי הוא יבגוד בסוף, כמו שאולי את תבגדי בסוף. עושה לי רושם שהחיים הטובים שאת מפספסת, קורצים לך. כדאי אולי לבדוק היטב, קודם, מה את יכולה להשיג בתוך הזוגיות שלכם.