ריחוק זוגי: מה לעשות?
מיכל
זוגיות- תייעצו לי
⌄
שלום,
אני לא יודעת למה אני כותבת כאן אבל כנראה זה מה שצריך להיות אני בחורה צעירה בת 25 התחתנתי לפני שנה וחצי, ם הגבר הראשון שלי היינו יחד קרוב ל5שנים , אהבה יפה מדהימה מחמיאה עוזרת , והאמת היא שעד היום ככה , אבל בשבועיים האחרונים לא ממש טוב לי אני מריגשה ריקנות גם מצידי כאילו משהו אצלי נגמר לא אמיתי לא שמח לא טהור- שאני אומרת אני אוהבת אותך זה נראה לי כאילו ואמרתי שלום לעובר אורח סתמי וחסר משמעות, ואני לא יודעת איך להסביר את זה , וגם בעלי אנחנו מרוחקים קצת כמה שמדברים אבל עדיין אים סתם את החיבוק של האהבה החיבוק המוחץ הזה את הנשיקה הלוהטת ... הכל שגרתי נדמה כאילו והשיגרה השתלטה עלינו , העניין הוא שאנחנו רבים אנחנו רבים על שטויות ממש שנהפכים להיות גדולים כי אז אנחנו ברוגז איזה יומיים ולא מדברים ואז שמתפיייסם זה גם בדרך אלגנטית - שלא חלילה ישבר לאחד מאיתנו האגו. האמת היא שאני יותר פתוחה בעלי עם אני אומרת לו משהו סתם הוא יכול להתעצבן על זה ולא לדבר וזה משגע אותי כאילו מה אנחנו ילדים קטנים אני לא מבינה את צורת החשיבה שלו?! ובשבועיים האחרונים מרחפת בי המחשבה להיפרד או לנסוע לבד לשבוע לחשוב לנסות להרגיש ואני לא מצליחה להגיע לתבונה עם עצמי . אני לא באמת יכולה לשתף אץ אחד בנושא הזה כי אני אדם שתמיד מחייך ומראה שהכל בסדר, בטח גם בגלל שאחותי הגדולה ממני עברה גיר ושים ולא בא לי לעשות את זה שוב להורריי- דברו איתי תייעצו לי תודה
ד"ר אורן חסון
מריבות קטנות, אי שביעות רצון וחששות
⌄
מיכל יקרה,
אני לא בטוח שהאהבה נגמרה, כמו שאת לא יודעת לאכול את הריחוק שהתרחש עכשיו ביניכם, ואיבדת בטחון באהבה שלך.את יכולה לקחת חופש לשבוע, אם את יכולה, וזה בסדר. לסדר קצת את המחשבות, לבלות לבד כמה ימים באיזה מקום, ולהתרחק טיפה מכל הלחצים.אבל... אני חושב שכדאי גם לעבוד על התקשורת הזוגית שלכם עכשיו, או כשתחזרי. המריבות הקטנות על שטויות הן מאבקי כוח, הן תוצאה של קשיים לוותר, ואולי גם של חרדות אישיות מסויימות, ולאו דווקא של אי שביעות רצון עמוקה ומתמשכת. אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי, למרות שזה נראה כאילו הכל "די בסדר". עדיף עכשיו, מאשר כאשר כל זה יעמיק יותר.