ריחוק בן זוג: מה לעשות?
ת
זוגיות על סף
⌄
אני בת 35 נשואה בשנית , יש לי בן מנישואים קודמים ויש לבעלי בן בנישואין קודמים.לנו יש שתי בנות משותפות בנות 2.4 שנים ו - 9 חוד' .אני כותבת לך בדמעות , כי עד לפני מס' חוד' הכל זרם בסדר , היו כל מיני ויכוחים ודילמות , אבל הכל היה בסדר.הבעיות הן בזוגיות , לאחרונה כל שיחה מתחילה בטון בסדר ומסתיימת בצעקות .כשאני משוחחת עם בעלי (בזמן המעט שיש לנו ביחד) ומסבירה לו מה מציק לי הוא בקושי משתתף בשיחה (הוא נותן לי לבכות להתפרק אך אינו מחזיר תגובה כלשהי) .אך בשיחה שהופכת לויכוח הוא פעיל מאוד.אני רוצה מאוד שהנישואין יצליחו ואני כבר די אובדת עצות , מה עלי לעשות לפחות בתור התחלה.כמובן שיש עוד הרבה רקע שניתן לכתוב אבל לא יהיה לזה סוף , אני מקוה שמהניסיון שלך תוכל לשלוף עוד נתונים .אנא עזרתך.
ד"ר אורן חסון
להתרחק מהסף...
⌄
ת יקרה,
עושה לי רושם שהאיש שלך מתרחק ממך, והופך להיות יותר גס בכאב שלך (פחות מתחשב). זה ריחוק לא בריא. הוא מעיד על כעסים. בעיקר כאשר אין לו בעיה להתווכח איתך. כל זה מעיד על מסלול לא טוב. חשוב שתלכו ליעוץ זוגי, ואם הוא יסרב, שתלכי לבדך כדי להבין איך להתמודד ואיך להקל על שניכם. שיהיה ברור לך: את כרגע היא זו שמוכנה יותר לעשות מאמץ, ולכן אם הוא לא רוצה להגיע ליעוץ זוגי, את היא זו שצריכה ליצור שינוי שיהיה טוב לשניכם.