ריחוק בזוגיות: מה עובר עליה?
אייל
פרידה מאישה וילדים
⌄
שלום רב,
אני נשוי מזה 5 שנים, יש לנו תאומות בנות חצי שנה, במשך כל השנים היו לנו המון בעיות בקשר, אישתי הפכה למאוד קרה בשנים האחרונות ואני מוצא עצמי מחפש בחוץ...אנחנו מתגוררים בחול. החלטנו להפרד והיא תחזור לארץ עם הבנות...אני מרגיש ככ כואב,אני לא יודע מה לעשות...האם כל הפרידות כך? אני מרגיש שאולי זו טעות איומה ושיום אחד עוד נתחרט עליה...לא הולך לנו טוב בכלל, תמיד רבים ועל כל דבר מתווכחים, יכולים לעבור ימים שלמים אחרי ריב שאנחנו לא מדברים מילה...אנחנו שוכבים אולי פעם בחודש והחוסר קירבה הזו מתסכלת אותי בטירוף...אני מפחד שאני לא אדע מה לעשות מחר,שזה היום שאחרי...אני מרגיש שכל העולם חרב עליי, במיוחד שאני מסתכל על הבנות שלי ומרגיש שלוקחים ממני כל דבר אפשרי שחשוב...היא ממש התעקשה שננסה ושהיא לא רוצה להפרד...אבל שלשום בלילה ליטפתי אותה וחיבקתי אותה,אך לא קיבלתי חום חזרה והיא פשוט נרדמה שזה ככ צבט לי ועיצבן אותי, שהחלתטי,זהו חייבים לגמור עם זה....
ד"ר אורן חסון
פרידה וריחוק
⌄
אייל יקר,
אני מבין את הקושי שלך. אני רק שואל את עצמי מה עובר לה בראש, ומה טוב לה או לא טוב לה, ומדוע היא מרוחקת ממך. אני בטוח שיש לה סיבה, וללא הבנתה קשה ליצור ביניכם חיבור משותף.אתה צודק. פרידה היא קשה, ובעיקר אם היא חוזרת עם הבנות ואתה נשאר שם. האם ניסיתם יעוץ זוגי? נראה לי ששווה לנסות את זה. ראה אצלי באתר גם את האפשרות של יעוץ מרחוק, במידה שלא תמצאו מישהו מתאים בסביבתם.