ריחוק אחרי חתונה: מה עושים?
רותם
זוגיות הרוסה
⌄
שלום
לך ד''ר אורן חסון..אני בת 22 ונימצאת אם בעלי 7 שנים הוא בן 27 התחתנו לפני חצי שנה ואני מרגישה שהיחסים בנינו רק הולכים ומדרדרים,אין בנינו כול תקשורת,הוא לא משתף אותי בדברים שעוברים עליו וקורים לו ,אני מרגישה שאצלו זה כבר הפך להרגל ואין אהבה ,הוא ל מראה לי אהבה לא נותן לי חום ריגושים,אני לא מרגישה שיש לי ביטחון איתו וכתף להישען שצריך אני מרגישה שהיחסים בנינו משעממים ולא כייפים ,אני מאוד אוהבת אותו וקשה לי כל הסיטואציה הזאת ,יש דרך לשקם תיחסים האלה?היחסי מין שלנו לא הכי טובים שיש ,גם משעממים וגם קרו מקרים שפשוט באמצע כבר לא היה לו חשק ,אני מרגישה שאנחנו מאוד מרוחקים אחד מהשני איך אפשר לשנות תמצב ?
ד"ר אורן חסון
ריחוק אחרי החתונה
⌄
רותם יקרה,
חבל מאד שזה קורה, אבל זה יכול לקרות, ומסיבות שונות. נראה לי לפי דברייך שהקור והריחוק מגיעים בעיקר מצידו, ועוד יותר לאחר החתונה מאשר לפניה. הוא מכיר אותך מגיל 14, את מכירה אותו מגיל 20, והשתניתם בדרך. ובכל זאת, רק לפני חצי שנה התחתנתם. משהו מהלהבות שהיו עדיין צריך להיות שם. חשוב שתלכו ליעוץ זוגי, כדי להבין מה קורה, ולבחון דרכים לגשר על פערים ולהתחבר מחדש. אני לא יודע היכן אתם גרים, אבל אם יעזור לךיעוץ טלפוני חד פעמיכדי לכוון אותך עוד, את מוזמנת ליצור איתי קשר.