ריח גוף: איך להתמודד עם בעיה זוגית
לילך
הגיינה
⌄
שלום
לך,ברצוני להתייעץ בנושא שמפריע לי מאוד.בן זוגי מזה חצי שנה הוא בחור מקסים ואני מאוד אוהבת אותו, הוא ממש הגבר המושלם מכל הבחינות למעט דבר אחד... הוא לא שומר על ההגיינה שלו.הוא סובל לפעמים מריח פה נורא חזק.והוא גם נוהג שלא לצחצח שיניים לפני השינה, הוא אומר שפעם ביום (בבוקר) זה מספיק וככה הוא רגיל מאז ומתמיד.ניסיתי להעלות את הנושא בכל מיני דרכים, על מנת שלא לפגוע בו, אבל הוא או לא מבין או מתעלם, ובפעם היחידה שהוא הגיב זה היה בזלזול לנושא ואמר שככה הוא.שתבין , זה הנושא היחיד בו שמפריע לי, חוץ מזה הוא מ ו ש ל ם !מה אפשר לעשות ??
ד"ר אורן חסון
ללמוד דרך הרגליים, הבצל והשום
⌄
לילך יקרה,
יש דברים שהכי קל ללמוד אותם דרך הרגליים. במקרה הזה, זה יהיה דרך האף והפה. אני לא יודע איך העלית את זה, מבלי לנסות ולפגוע בו. האם אמרת לו שיש לו ריח רע, ושזה מרחיק אותך ממנו? אם לא אמרת, הגיע הזמן שתגידי. תגידי לו שאת לא רוצה לפגוע בו, אבל הריח הזה מרתיע אותך. זה לבד צריך לזעזע אותו. ואמרי זאת פעם אחת, ותני לו להפנים במשך הימים שאחרי. אל תטחני את זה, כדי שלא ליצור בו התנגדות נוספת.וכאן מגיעים הרגליים. אם זה לא יעבוד, תצטרכי להקריב את עצמך (לאחר שבוע או משהו של אי שינוי הרגלים שלו). לפני שאת רוצה להיות איתו באינטימיות, אכלי כמה גלדי בצל, ולפחות שתי שיני שום. את לא צריכה לעשות מזה הצגה. תני לו להרגיש את זה, ולשאול את השאלות. אם הוא יגיד שזה מפריע לו, תסבירי לו שזה הפתרון היחיד שמצאת. כי רק כשאת עם כל המטען הזה של הריח הפנימי שלך, את מצליחה שלא להרגיש את הריח שלו, ולהיות איתו בחופשיות, מבלי שזה מפריע לך. (שתביני: זו לא נקמה, ולא דרך להראות לו או להסביר לו, אלא "פתרון" לבעיה האישית שלך)