ריבים חוזרים ונשנים בזוגיות
רועי ל
חוסר בטחון מול קצת אדישות?
⌄
אהלן ארצה את עצתכם,אני ובת זוגי יוצאים כשנתיים ומידי חודש חודשיים אנחנו רבים, לרוב זה בגלל שזוגתי טוענת כי אני לא מתייחס אליה מספיק ורוצה להיות איתי מבחינתה 24 שעות ביממה.אנחנו גם עובדים ביחד ואני המנהל שלה בעבודה. לדוגמא: אני כותב לה בצאט בפייסבוק ולא עונה 5 דקות כי עשיתי עוד משהו במקביל וישר מתחיל ריב של40 דקות שאני לא מתייחס ויחס גורר יחס וכו' וכו'...גם אני אינני טלית שכולה תכלת ובהרבה דברים אנחנו קצת שונים, היא חמה יותר ממני ואני קצת יותר אדיש ופחות מראה אבל אני אוהב אותה והיא החיים שלי :)אודה לכם לעצה, מאמר או כל דבר שיעזור לנו להגיע לעמק השווה. כי באמת שאנחנו מסתדרים ובימים שאנחנו פרודים ועובדים ביחד בלבד היחסים בנינו מעולים משום שאין עליי את הלחץ התמידי ממנה ולה אין את הלחץ של "איפה הוא" ושיהיה איתי...אהלן ארצה את עצתכם,אני ובת זוגי יוצאים כשנתיים ומידי חודש חודשיים אנחנו רבים, לרוב זה בגלל שזוגתי טוענת כי אני לא מתייחס אליה מספיק ורוצה להיות איתי מבחינתה 24 שעות ביממה.אנחנו גם עובדים ביחד ואני המנהל שלה בעבודה. לדוגמא: אני כותב לה בצאט בפייסבוק ולא עונה 5 דקות כי עשיתי עוד משהו במקביל וישר מתחיל ריב של40 דקות שאני לא מתייחס ויחס גורר יחס וכו' וכו'...גם אני אינני טלית שכולה תכלת ובהרבה דברים אנחנו קצת שונים, היא חמה יותר ממני ואני קצת יותר אדיש ופחות מראה אבל אני אוהב אותה והיא החיים שלי :)אודה לכם לעצה, מאמר או כל דבר שיעזור לנו להגיע לעמק השווה. כי באמת שאנחנו מסתדרים ובימים שאנחנו פרודים ועובדים ביחד בלבד היחסים בנינו מעולים משום שאין עליי את הלחץ התמידי ממנה ולה אין את הלחץ של "איפה הוא" ושיהיה איתי...
רועי ל
חוסר בטחון מול קצת אדישות?
⌄
אהלן ארצה את עצתכם,אני ובת זוגי יוצאים כשנתיים ומידי חודש חודשיים אנחנו רבים, לרוב זה בגלל שזוגתי טוענת כי אני לא מתייחס אליה מספיק ורוצה להיות איתי מבחינתה 24 שעות ביממה.אנחנו גם עובדים ביחד ואני המנהל שלה בעבודה. לדוגמא: אני כותב לה בצאט בפייסבוק ולא עונה 5 דקות כי עשיתי עוד משהו במקביל וישר מתחיל ריב של40 דקות שאני לא מתייחס ויחס גורר יחס וכו' וכו'...גם אני אינני טלית שכולה תכלת ובהרבה דברים אנחנו קצת שונים, היא חמה יותר ממני ואני קצת יותר אדיש ופחות מראה אבל אני אוהב אותה והיא החיים שלי :)אודה לכם לעצה, מאמר או כל דבר שיעזור לנו להגיע לעמק השווה. כי באמת שאנחנו מסתדרים ובימים שאנחנו פרודים ועובדים ביחד בלבד היחסים בנינו מעולים משום שאין עליי את הלחץ התמידי ממנה ולה אין את הלחץ של "איפה הוא" ושיהיה איתי...