רוצה, אבל חוששת להיפגע

תאריך פנייה: 19.03.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אנונימית
קשר מהעבר
19.03.2011 • 00:55

שלום
ד"ר ,יש לי דילמה ואשמח לתגובה ממך.לפני 7 חודשים הכרתי בחור בן 35 רווק ונוצרה ביננו כימיה וחיבור, שמעולם לא היתה לי בעבר.התאהבתי ומהר מאד נפגעתי מהבחור, כי הוא לא היה סגור על הקשר, מכל מיני דברים שאמרתי (דוג' האם אתה רואה את עצמך נשוי? ) .בנוסף הוא גם התמודד עם משבר, הוא פוטר ממקום עבודתו של שנים וכל זה הביא מהר מאד לסיום הקשר.במשך חודש האשמתי את עצמי , שאני גרמתי לסיום הקשר הזה, במילים שלא שקלתי כפי שצריך (וגם האשמתי את התערבותה של חברה טובה ש"יודעת מה טוב בשבילי" ).ולאחר חודש וחצי , החלטתי מיוזמתי לחדש את הקשר איתו ואותו הערב נגמר בסקס.זה כנראה מה שהוא חיפש בזמנו, כי שהתקשרתי למחרת , הוא היה אדיש ואמר שהוא עוד לא יציב מבחינת עבודה והוא לא יכול כרגע להיכנס לזוגיות ושהוא מצטער.השבוע , לאחר שעברו 4 חודשים מהפעם האחרונה , אני מגלה שהוא השאיר הודעה, כמה הוא חשב עלי במשך חודשים ולא היה לו את האומץ לפנות אלי, וכמה מתגעגע ושאתן צ'אנס, כי הוא רוצה רק טוב.לא חזרתי אליו עם תשובה, כי אפשהו הרגשתי כמה אני שווה, ו- TOO LATE מצד שני אני לבד ובלי זוגיות וזה קורץ לי , כי קשה לי להיות לבד (וכן, לפעמים אני נכנסת לקשר בעייתי מהפחד הזה).אז מה אתה אומר?

ד"ר אורן חסון
רוצה, אבל חוששת להסתכן בפגיעה
20.03.2011 • 01:45

אנונימית יקרה,
לו היית בטוחה שאת לא רוצה, לא היית פונה אלי. מצד שני, את פוחדת להיפגע שוב. יכולים להיות מצבים שבהם אדם נמצא בשפל, וקשה לו ליצור קשר. אולי זה מה שקרה לו. אולי. מצד שני, קחי בחשבון שאולי גם יש בזה סימן שקשה לו להתמודד עם לחצים. או, לחילופין, שהיו לו אולי שרידי קשר אחר באותו זמן שלא סיפר לך עליו, והוא היה צריך לסגור אותו קודם. יכולים להיות כל מיני דברים. בלי שתנסי, ובלי שתחשפי עצמך שוב לאפשרות של פגיעה, לא באמת תדעי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אנונימית
רוצה, אבל חוששת להסתכן בפגיעה
20.03.2011 • 23:15

אני גם בתקופה שאני לומדת להעריך את עצמי ולכן החלטתי שאני לא חוזרת אחורה ... מה שהיה נשאר שם.תודה רבה על תשובתך!:)