רומן צדדי: מה את באמת רוצה?

תאריך פנייה: 30.04.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
תוהה
מה גברים רוצים?
30.04.2006 • 17:29

אני נשואה ונמצאת בקשר עם גבר נשוי.הוא אומר לי שהוא אוהב אותי,אבל טורח לוודא שהנישואים שלי טובים.חשוב לו שאבוא אליו "ממקום טוב" ולא ממצוקה.ברור לי שהוא חושש שאהרוס לו את חיי הנישואין,כמובן שאין לי כוונה כזאת.האם להאמין לו שהוא אומר שהוא אוהב אותי?או שבעצם גבר יגיד הכל כדי לקבל את מה שהוא רוצה...שזה סקס.מה הוא רוצה ממני?אנחנו עדיין לא מקיימים יחסי מין מלאים,אבל יש ביננו מגע מיני.

חוחית
מה גברים רוצים?
30.04.2006 • 21:37

מה גברים רוצים? כמונו הנשים, אהבה, חלקם סקס, אבל אני מאמינה שבכל קשר קיים "משהו" וזה מתחיל ממשיכה כלשהי,פיזית, מנטלית... משהו..את לא צריכה להאמין, את צריכה להרגיש, אל תנסי להיכנס לראש שלו, תזרמי עם הראש שלך, או בעצם תני לעצמך לאבד מעט את הראש, שם מתחילה האהבה.אגב...התאוריה הנפוצה הזו שגברים בוגדים ונשים בוגדות באות מ"נישואים טובים",לא מאמינה בה .את מחפשת אהבה, זה ניכר בדברייך, אם שניכם תאהבו, בסופו של דבר האגדה הזו תהיה מהולה בעצב, בתסכול מהחוסר יכולת לממש- כי אתם באים מ" נישואים טובים"והרי את לא אמורה לשדר לו את המצוקה שלך, את אמורה להראות שאת באה ממקום טוב וכך תבלעי את הצפרדע.מסקנה-עם הטוב והרע , אם תשאלי אותי....את כבר בתוך, תברחי מזה הפעם הזו, תמצאי את עצמך בתוך זה בפעם הבאה.ולך ד ד"ר חסוןאני בשירת הברבור.ואכתוב, לא שכחתי.

ד"ר אורן חסון
מה את רוצה?
01.05.2006 • 15:09

תוהה יקרה,
את מחפשת הכללה, כדי להבין את הגבר הפרטי שרוצה אותך לרומן צדדי. הוא רוצה אותך "ממקום טוב", כדי לוודא שאת לא מהווה איום על הנישואים שלו. ברגע שיחשוד שאת מאיימת על שלמות המשפחה והחיים שלו, הוא לא יישאר איתך רגע. ולכן, את צריכה גם לקחת את הצהרות האהבה שלו בערבון מוגבל. הוא כנראה מוכן לאהוב אותך בזמנים מוגבלים, בתנאים מוגבלים של זמן ומקום, ומחוץ להם, אני לא בטוח שהוא יהיה מוכן להכיר אותך.לכן, אין לך מה לחשוב על מה שהוא רוצה, כי הוא מצהיר כמעט במפורש שהוא לא ייתן לך דבר פרט להתמסרות רגעית, מינית ואולי גם נפשית, אבל גם זו תהיה מוגבלת בזמן ובמקום. כך שאם את מפתחת אשליות לסיפור אחר, לתחליפים של זוגיות, או לאהבה סוערת, עם התמסרות כמו באגדות, את נמצאת כנראה באגדה הלא נכונה. במקום זה, כדאי שתחשבי על מה שאת רוצה. אם את רוצה הרפתקה צדדית, ומוכנה לשלם את המחיר של סיכוני הגילוי והמחיר של ריחוק בזוגיות שלך, שיקרה גם אם לא תרצי, אז לכי על זה. אם את מוכנה ביודעין להכנס לאשליה של אהבה, ולהיות מוכנה לשכוח, לפרק זמן מוגבל, שיש עולם אחר, ששם אתם לא שייכים זה לזו, אז לכי על זה. אבל אם את מחפשת מציאות חדשה וקבועה, ואהבה שתחזיק באש ובמים, ואולי שתחליף לך את הזוגיות שלך, אז את כנראה ברומן הלא נכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
סיבה שלא לדאוג
01.05.2006 • 15:13

חוחית יקרה,
שירת הברבור נשמע לי לא ממש טוב. מה עוד שמרבית הברבורים הם באמת אלמים לחלוטין. תני לי סיבה שלא לדאוג.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
תוהה
מה את רוצה?
02.05.2006 • 11:14

תודה רבה על התשובה שפתחה לי את העיניים...ידעתי את זה בתוך תוכי,אבל הדברים שלך חידדו את הרגשתי."כיסית" את כל האפשרויות :)ועזרת לי להבין מה קורה כאן...ועל זה תודה רבה!!