רומן עם גבר נשוי: מלכודת דבש

תאריך פנייה: 10.08.2020 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דקלה
פרידה כואבת
10.08.2020 • 18:33

היי ערב טוב
בת 45 ,רווקה
אנסה לתמצת בקצרה את הסיפור
קרוב ל11 חודשים אני נמצאת במבוי סתום
הכרתי גבר נשוי שמבוגר ממני ב20 שנה
הקשר התחיל באהבה מטורפת,תשוקה אינסופית , קשר מורכב ומסובך שהגיע לתהומות,תוך כדי הקשר התגלה אי אמון כלפיי הצד השני ממקום שקיבל תמונות אינטימיות של מישהי שעובדת איתו הוא לטענתו זה היה חסר משמעות והיא פשוט חיזרה אחריו , זה קרה לאחר 5 חודשי הכרות איתי
מאותו הרגע התחלתי להיות קנאית לו, חשדנית , יש לציין שלא שכבנו בכל תקופת הקשר רק "התמזמזנו" אני נכנסתי ללופ רציני התאהבתי מאוד אך לא רציתי לקיים יחסים עד שהוא לא יהיה פנוי ומאידך הוא אמר שלא יעשה שום צעד עד שנשכב
אחרי כל מפגש ביננו שהיה עם עוצמות רגשיות בלתי נתפסות ותשוקה שלא התממשה היתה נפילה ביום שלמחרת וריבים מטורפים
לאחר כשמונה חודשים נפרדנו אך זו לא היתה באמת פרידה , הרגש לא חלף , התחילו מלחמות וואטסאפ , הוא החל להנמיך אותי, לרמוס לדבר בצורה שלעולם לא דיברו אליי , להשפיל, להקניט ומה לא אני במקום לחסום אותו קראתי את ההודעות לחלקן הגבתי לחלקן לא, לא עניתי לטלפונים
ולפני כחודש וחצי הסכמתי להיפגש למען השקט הנפשי ולנסות לסיים את מלחמת העולם
הפגישה היתה טעונה ברגש ואם זאת הכל מעין חזר וכאילו לא היתה מלחמת העולם בחודשיים שקדמו לפגישה
לא עברו מספר ימים ושוב המצב התדרדר ועוד פעם הוא חזר לסורו והמשיך להשפיל , לקלל ומה לא
לפני כיומיים הכל הפסיק ושקט בגזרה
אני מסתובבת עם מועקה בלב למרות כל התוהו ובוהו לא מצליחה לשחרר אותו מהלב שלי
כל היום בודקת מתי הוא מחובר בווואטס אפ מנסה לשער עם מי , מרגישה שהוא ממשיך את מסע הציד שלו עם נשים נוספות
אין לי חשק לכלום ,מרגישה שאיבדתי את שמחת החיים
רע לי מאוד
יש לציין שחוויתי בקשר דברים שלעולם לא היו, סקס בוואטס אפ, תמונות עירום שלו ולא שלי כמובן ודברים שאליהם נסחפתי רק איתו
הכל כמו ילדה עיוורת שהתאהבה
אני מרגישה חסרת אונים ולא יודעת איך לשכוח ולשחרר ולא להיות עסוקה מבוקר עד הבוקר שלמחרת רק בו ובמחשבות עליו
אשמח לעזרה

תודה רבה

רותי
באותו מצב
10.08.2020 • 18:45

שלום
אני נמצאת באותו מצב, בת 40. פרידה קשה וכואבת לאחר שנים של קשר, אהבתי אותו בכל ליבי והוא יודע זאת אך הוא לא אוהב אותי. טעות חיי כמו שאומרים. והוא עזב אותי לטובת מישהי אחרת וחסם אותי בכל מקום. לא מצליחה לשחרר אותו, הרי משהו טוב לא יצא ממנו והוא המשיך הלאה. הוא עזב אותי בשבילה. במהלך כל השנים הוא היה איתי בכלל וסתם, מנוחיות מסתבר שמעולם לא חשבתי שזו סיבה מספיק טובה להישאר.אשמח לשמוע את תגובתך לדקלה - מאוד דומה לסיפור שלי. תודה

דקלה
באותו מצב
10.08.2020 • 19:09

היי רותי
האם הוא היה גבר פנוי ?

האם ניסית להכיר גברים אחרים ?
כמה שנים עברו ?

ד"ר אורן חסון
מבלי לחשוב שאת לא בסדר
11.08.2020 • 20:34

דקלה יקרה,
גברים נשואים הם מלכודת דבש, של גבר מאד מוצלח ונשוי, מלכודת שמתקיימת על הסיכוי הקלוש מאד שהוא יעזוב את אשתו, ולפחות חלק מחלת הדבש הזו תהיה שלך. זה לא עובד כך, בעיקר כי לגברים נשואים יש תמיד התרוץ המוסרי הקל, להיפרד ממך "למען הנישואים שלו" או "למען שלום בית" או "למען שלמות המשפחה" – מוסכמות ערכיות שקשה יהיה לך להתמודד מולן כאשר הוא יחליט מתישהו להקפיץ אותן כתרוץ, אולי בצד ה"חולשה" שלו, כי את כל כך מוצלחת, ובדיוק מה שהיית חסרה בחייו.ראי בבקשה את המאמר שלי על הנושא:רומן עם גבר נשוי.אבל זה רק חלק מהתמונה. נניח לרגע שהוא לא נשוי. אני קורא את מה שכתבת על היחסים ביניכם, על הקללות, ההשפלות, ההקנטות. אני כן יכול להבין את המשיכה החזקה והתשוקה, אבל בצד זה – לא הגיוני לקיים זוגיות לאורך זמן עם גבר כזה, כי היא לא תתקיים לאורך זמן. היא פשוט לא יכולה, ובדרך, עד להבנה הזו, יהיו דכאונות, ואומללות, והשפלות והרבה ירידה בתחושת הערך העצמי שלך.אני מבין לכן גם את חוסר האונים שלך, כי התנודות הרגשיות שלך חזקות מאד, בין תקווה וציפיה למשהו מאד טוב, שהיה יכול להיות לו הוא היה מה שהוא אבל עם אופי אחר, ובאמת מאוהב בך (למרות התדמית שהצליח להראות כאילו שהוא כן, אבל פסיכופתים רבים יודעים לעשות זאת נפלא), לבין יאוש עמוק ובדידות. אני חושב שרצוי מאד שתלכי לטיפול, כדי לבנות את עצמך מחדש, הן דרך בניית ההערכה העצמית שלך מחדש, והן דרך ההבנה של הסיבות שבגלל נפלת למקומות האלה – מבלי לחשוב שאת לא בסדר. דברים כאלה קורים, את רק צריכה לעזור לעצמך לקבל את זה שהם קרו גם לך, מבלי להסיק את המסקנה שנראית לעצמך כרגע הגיונית, שאת לא שווה כלום. נסי לומר את המשפט האחרון לעצמך, ותראי שזה לא פשוט. אבל את זה את צריכה ללמוד לומר לעצמך, ולהבין למה זה כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083