רומן ונישואים: מה הלאה?
מירב
בגידה וניתוק
⌄
שלום,
אני נשואה 4 שנים שבהן אני סובלת נורא עם בעלי לא התגרשנו מכמה סיבות, לאחרונה עברנו דירה וזוג חברים שלנו מהעבר גר לידינו ביני לבין הבעל נוצרה ידידות מסתבר שהם במשבר קשה, התפתח רומן קצר של חודשיים עם ניתוק של שבועיים מצידו וחזרה שוב שבאה ממנו , שוב חזרנו להיות בקשר היינו לילה שלם יחד הוא התקשר יום אחרי אמר שיחזור אליי כבר ומאז לא התקשר ועברו שבועיים, אני דיי התאהבתי בבחור הזה אני אדם שקשה לו להיקשר ולהפתח לאחר, שלא נדבר על להתאהב ולקיים מגע פיזי מבחינתי זה אומר שהיה לי המון אליו, , הניתוק שלו מאוד פוגע בי אני מוצאת את עצמי עצובה וכואבת מאוד בגלל הניתוק אני מתגעגעת מצד אחד אחרי קשר יומיומי ומצד שני פגועה בגלל שנפתחתי ריגשית ופיזית אליו ובגלל שהתנתק ממני כך, אני דיי מצפה כל הזמן לשמוע את הטלפון מצלצל ולראות שזה הוא למרות שאני יודעת שהוא יפגע בי שוב מבלי להסס, מה אפשר לעשות מה מומלץ במצבי?!? אשמח לתגובה מהירה. תודה
ד"ר אורן חסון
אהבה אפשרית
⌄
מירב יקרה,
לא כתבת אם יש לכם ילדים, לא כתבת אם ל"הוא" יש ילדים, ולכן גם אם וכמה רגשי אשם, חששות ועוד קיימים בתוך הקשר שלכם. בכל מקרה - אני מבין שקשה לך, אבל גם שאת מחפשת את הפתרונות הלא פשוטים ולא קלים. לפתח רומן כפי שאתם עושים הוא סיפור לא פשוט, והוא רק מעמיק את הפער שבינך לבין בעלך. ואם את מוכנה להעמיק את הפער הזה עוד - אז למה את נשארת איתו? ואם את רוצה להישאר איתו בכל זאת, לא עדיף לנסות לשפר את הזוגיות שלכם, כדי שלא תזדקקי לתחושת אהבה מחוץ לנישואים? נכון יותר לפתור את הבעיה מבפנים, ורק אם היא לא נפתרת, לעשות את מה שמתבקש, ולחפש אהבה חדשה - כזו שהיא אפשרית, ולא עוד אחת שאינה אפשרית.כזו כבר יש לך, וראית מה קרה לה.