התחלות קשות בזוגיות
אראל
שוב חווה פרידה קשה
⌄
שלום
ד"רלפני כחודש נפרדתי מבת זוג שסה"כ הייתי איתה חודשיים וקצת.בחודשיים האלו הרגשתי שאני מתאהב בה ממש, אבל שלה לא ממש אכפת, שהיא לא משקיעה יותר מדי.הקשר התחיל ונגמר בתקופת המבחנים והיו המון מתחים, דברים אשר האיבו מאוד על הקשר.מפה לשם הרגשתי ממש שהיא לא שם איתי כמו שהייתי רוצה (הייתי כבר בשני קשרים, הראשון בחורה נפרדה ממני, וכל הזמן התחרטתי על זה שאני לא סיימתי איתה ברגע שהתחושות היו שם, והקשר השני הרגשתי שהיא שלי כל הזמן, ונפרדתי ממנה מסיבות שהיא לא התאימה לי).ככה חזרתי אני למרכז והיא לדרום, סיפרה שהיא מגיעה ללילה למרכז ואמרתי לה שתבוא אליי לילה לפניי, המציאה תירוצים למה לא, אמרתי לילה אחריי, המציאה תירוצים למה לא.. לאחר השיחה הזאת התקשרתי עוד פעמיים והיא דיברה איתי ממש בריחוק, כאילו עושה טובה.אז התקשרתי ואמרתי לה שזה לא מתאים לי, בהתחלה לא הבינה מה אני רוצה ממנה שהיא הכל בסדר, ואז שהסברתי היא אמרה שהיא מבינה וסבבה, ושאלה אם אני מעוניין שנשאר ידידים, אמרתי לה שאין טעם ונפרדנו לשלום.במהלך שבועיים אחריי התכתבנו קצת אבל לא משהו רשמי מדיי.לפני שבוע התקשרתי אליה והיא ענתה בהתלהבות, אמרה שהיא במסיבת רווקות ושנדבר אח"כ, התקשרתי למחרת היא לא ענתה, ושלחה הודעה אח"כ. הגבתי לה והיא לא ענתה שוב, ככה גם למחרת.התקשרתי שוב ושוב לא ענתה. שלחתי לה הודעה שההתנהגות הזאת מוזרה אבל אני מבין, ואז מייד התקשרה ואמרה שאני לא בסדר, שהיא כן התקשרה לילה לפניי ושהיא לא ענתה כי היא חשבה שזה היה צלצול קצר, שהתקשרתי אליה בטעות.דיברנו והיה מאוד נחמד, ואז הצעתי לה לטייל במהלך השבוע, היא ענתה שהיא לא יכולה שהיא בעבודה.יותר מאוחר התקשרתי אליה, היא ענתה, דיברנו קצת ואמרתי לה שאני אהיה בדרום בשבת ובשני, אם מתאים לה שנפגש, אמרה שהיא לא יכולה, אחרי זה אמרתי לה מה עם יום אחר? ואז היא שאלה מה אתה מחפש תירוץ לא אמרת שאתה צריך להיות פה במיוחד פתאום כל יום אתה תהיה פה? בכל מקרה אמרה שהשבוע היא ממש עמוסה ולא יכולה, ושנדבר למחרת, יומיים אחריי.היא גרה בשדרות, והרי היה נפילות שם, את האמת דאגתי לה אבל כבר לא היה לי נעים להתקשר, שלחתי לה הודעה חמודה האם הכל בסדר, והיא בקרירות ענתה כן תודה באמת היו פה נפילות.. אז עניתי טוב העיקר שאצלך הכל טוב, שיהיה שבוע טוב, והיא לא ענתה גם לזה...כשאני כותב אני מבין כמה אני סתם עוד מתעסק בה.. הבעייה שבאמת היא חסרה לי, לפחות לכיף שהיה, כואב לי להבין שכל הפעמים שהיא התעצבנה ואמרה אוף אני מחכה שתגמר תקופת המבחנים להיות איתך בלי הלחץ הזה, בסופו של דבר לא קורה. חסר לי הרגעים שהיא הייתה רושמת לי שהיא לא רוצה ללכת לישון לפניי שהיא רואה אותי בסקייפ, כל מיני רגעים חמודים.ההודעה האחרונה הייתה ביום א', בינתיים לא חידשתי את הקשר, יש טעם בכלל? האם אני סתם מציק ולהבין את הרמז שדיי, ולצערי לוותר ולהמשיך הלאה? לדבר איתה תאכלס? עובר לי בראש אולי היא מעוניינת שאחזר אחרייה אחרי שאני זה שסיים איתה, אך מצד שני אני מרגיש שאני סתם נותן לעצמי תקוות שווא
אראל
שוב חווה פרידה קשה
⌄
אציין דבר נוסף, שלקח לה המון זמן יחסית עד שפגשה בחבריי, למרות שהיינו חודשיים יחד לא סיפרה להורייה עלינו, לא הרגשתי שהיא שלי וזה השפיע על מצב הרוח שלי איתה.
ד"ר אורן חסון
כל ההתחלות קשות
⌄
אראל יקר,
אני לא יכול לדעת אם יש טעם או לא. זה משהו שאתה צריך להחליט, בעיקר כי אלה הם חייך. אני רק יודע שהתחלות יכולות להיות לא קלות, בעיקר בשל אי ודאות, חששות וחרדות. אנא קרא את המאמר שכתבתי על הקשיים של תחילת הזוגיות:לשרוד את תחילת הזוגיות - גשר צר מאד. זה הופך להיות עוד יותר קשה כאשר התקשורת היא בהודעות קצרות במקום בשיחות ארוכות. יש אז יותר מקום לאי הבנות. אתה יכול להבין שתקשורת נפגעת עם המרחק, כי אז באמת היא קצרה יותר, ויש יותר מקום לפרשנות ולאי הבנות. לפחות החצי השני שלכם עושה רושם שנפל בדיוק שם.