רומן וירטואלי: ייעוץ זוגי מומלץ

תאריך פנייה: 03.08.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
עדי
בגידה וירטואלית
03.08.2006 • 15:32

שלום רב
!השבוע גיליתי לדהמתי שבעלי ניהל "רומן וירטואלי" עם בחורה באינטרנט. הוא הודה שהוא התכתב איתה מספר פעמים אך אמר במפורש אלא היה שום קשר מיני בהתכתבות והם לא נפגשו.מאז אני כל הזמן במחשבות על זה ... הפקצוף של הבחורה שראיתי מהאינטרנט לא עושזב אותי ... המילים שהוא רשם לה. אני מרגישה פגועה ומאוכזת מאוד.אנחנו נשואים כבר שנה וחצי ולפני חצי שנה נולדה ביתנו הראשונה.הקשר שלו עם הבחורה נמשך 5 חודשים בערך ..בדיוק לאחר הלידה... חשבתי שאולי יש קשר בין המצב... אני קוראת הרבה מאמרים על זוגיות ותמיד אומרים שעוברים איזשהו משבר בהולדת הילד הראשון שכן זה משנה את הזוגיות ואת המצב שהיינו רגילים להיות שנינו.אך יחד עם זאת אני לא מצליחה לסלוחלו...יותר נכון שקשה לי לתת בו אמון ...כל פעם שיש טלפון או שהוא יוצא לאנשהו אני מדמיינת דברים ...שלא נדבר על לנגוע בו שזה אני בכלל לא מסוגלת כרגע.הצעתי לו ללכת לייעוץ זוגי אך הוא לא חושב שאנחנו צריכים את זה.אשמח לקבל את הצעתך...

ד"ר אורן חסון
כאב מאד לא וירטואלי
06.08.2006 • 13:54

עדי יקרה,
רומן וירטואלי הוא פתח ליותר. בין אם היותר ממומש או לא, אחד הדברים שמושכים ברומן כזה הואהיכולתלממש אותו, לא בהכרח המימוש עצמו. אני כן ממליץ להגיע ליעוץ זוגי, ואמרי לו שאתם זקוקים לזה כי את במצוקה נפשית כרגע בקשר למה שאת מרגישה כלפיו. שאת אוהבת אותו, אבל שאת עדיין כועסת ועדיין לא מוצאת את הכוח לסלוח, ושאת רוצה שהוא יעזור לך, ומגיעלך שהוא יעזור לך, קודם כל כי הוא אמור להיות החבר הכי טוב שלך, וגם כי הוא זה שהכניס אותך למצב הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדי
כאב מאד לא וירטואלי
07.08.2006 • 00:10

ד"ר אורן חסון שלוםקודם כל תודה על ההיענות המהירה.רציתי לשאול אותך מה כדאי לעשות אם הוא עדיין מסרב ללכת לטיפול זוגי. דיברנו על "הבגידה "במהלך יומיים הוא הצטער על כך מאוד ..הוא טען שזה לא היה כדי לפגוע בי ולא היה בינהם כלום. הוא הבטיח להשתנות ואפילו רצה לזרוק את המחשב .. הוא אמר שהוא יעשה הכל כדי שאני יאמין לו... הוא הסתכל על כל העניין כאילו זה גורל ..." אני שמח שתפסת אותי.. זה גורם לי להבין שעשיתי שטות אחת גדולה וזה לימד אותי לקח ..ומפה אני רק ישתנה את תראי לא רק בקטע הזה אלא בכל הדברים שראיתי כמובן מאליו עד עכשיו"הוא כל הזמן אומר שאני והבת שלנו הכי חשובות לו בעולם והוא יעשה הכל ע"מ לעשות אותנו משפחה מאושרת...אני מאמינה לו.. בכל זאת אני אוהבת אותו מאוד ..קשה לי עם העניין שהוא התכתב עם בחורה אחרת ..ואני מרגישה מאוד פגועה אך יחד עם זאת אני רוצה לשקם את היחסים ..אני לא רוצה שנזרוק את המחשב ....את הדברים האלו הוא יכול לעשות גם בחוץ ולא בבית...איך עושים זאת? איך משקמים יחסים אחרי משבר כזה?בתודה מראש