רגשות ומשפחה: מה לעשות?
רויטל
בא לי למות
⌄
היי אורןהיתחתנתי לפני שבוע אחרי קשר של 4 שנים.היחסים כרגע די מתוחים וכתוצאה מכך יש לי התפרצויות.בעלי אתמול הלך לבית הורי והתחיל לצעוק שם שנימאס לו מההיתנהגות שלי וכו'.הורי ניכנסו ללחץ (גם ככה הם לא "מתים עליו") מהמילים שהוא אמר שם ומהצעקותוהם לא מוכנים לשמוע ממנו ולא להיפגש איתו.הם אפילו רומזים לי שאתגרש.אני על הפנים נואשת לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות עם הרגשות והמחשבות של מישפחתי.בבקשה עצתך הדחופה.
ד"ר אורן חסון
לחיות, תמיד, השאלה איך לעבוד על זה
⌄
רויטל יקרה,
את שואלת מה עליך לעשות עם הרגשות ועם המחשבות של משפחתך, וזו אינה השאלה הנכונה. השאלה הראשונה שאת צריכה לשאול את עצמך, ולתת לעצמך תשובה, היא מה את עושה עם הרגשות והמחשבותשלך. וכן, מה בדיוק גורם להתפרצויות שלך.את נשואה טריה, עברתם תקופה מתוחה של סידורים והכנות לטקס, וזו תקופה שאינה פשוטה לאף זוג. אלא שהיא השפיעה עליכם יותר מדי. ואם בעלך הגיע לבית הוריך בצעקות, הרי שגם הוא לא יודע להרגיע, לא אותך ולא את עצמו.אם החלטתם להתחתן, הרי כנראה שהיתה לכם סיבה טובה להחליט כך. יכול להיות ששניכם לא מחזיקים מעמד בלחץ, וזו הסיבה העיקרית למה שקורה ביניכם עכשיו. אם אתם לא רוצים לוותר על זה כבר עכשיו, ואני חושב שאתם חייבים לעצמכם לא לוותר על זה כבר עכשיו, לכו ליעוץ זוגי מסודר. זו אינה הרמת ידיים, אלא להפך, איתות לעצמכם, וגם להורים שלך, שאתם מתכוונים לעשות מאמץ כדי להשאר ביחד, ולשפר את היחסים ביניכם.