קשרים חוזרים: מה יכולה להיות הבעיה?

תאריך פנייה: 19.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
משהי
שאלה
19.05.2012 • 12:25

אני גרושה כבר כמעט 10 שנים אני לא מצליחה ליצור קשרים פשוט אחרי פעם פעמיים או חודש חודשים הגברים נעלמים לי ואז אני מתקשרת לברר מה קורה מסננים אותי אני לא יודעת איפה הבעיהאולי בי או בהם. אני חושבת על עצמי אולי אני אומרת מילה לא במקום אז מה הפתרון להעלם ?או שפעם אחת אחרי חודש שיצאתי עם גבר החלטנו להגיע לאינטימיות אז זה לא היה לרוחי אבל אפשר לשפר דברים למה להיעלם ?זה מאוד פוגע בי אז מה נגזר עליי להישאר בודדה כל חיי?.

ד"ר אורן חסון
לא נגזר
19.05.2012 • 22:58

משהי יקרה,
האפשרויות הן רבות. החל מכך שבמקרה הגעת לגברים שאינם יודעים לכבד את בת זוגם בהבהרה של רצונם כאשר רצונם הוא להיפרד, או כאלה שרוצים סקס כבר בתחילת הקשר וכשלא מתאים להם הם מתאדים. האחרת היא שאולי זה לא מקרי לגמרי, ושהמכנה המשותף הוא משהו בתקשורת איתך או בתקשורת שלך. מכאן גם מגיעים לשאלה שאולי חשובה לך יותר מאשר חוסר התקשורת שלהם בדרך החוצה, והיא מדוע הם בדרך החוצה לאחר תקופה כל כך קצרה? האם משום שהם רואים בך יותר פרטנר מיני מאשר פרטנר? האם משהו אחר בהתנהגות שלך מרחיק אותם לאחר זמן מה? קשה לי לדעת.בודאי שגורלך לא "נגזר להישאר בודדה". אבל בלי להכיר אותך ומבלי לדבר איתך על מה שקרה קשה לי לדעת מה את יכולה לעשות כדי לשנות את הגזירה הזו. ואגב כך, עם ליווי מקצועי אישי (בטיפול), אפשר גם ללוות אותך בתקופה שאת בקשר, וביחד לראות מה את יכולה לעשות כדי להשפיע באופן מיידי יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083