קשר שביר: הערכה מחודשת

תאריך פנייה: 12.12.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
צוללת צהובה
זה או לא זה - פתוח גם לצופים
12.12.2011 • 19:02

ד"ר שלום,אנסה לקצר ולכתוב בנקודות (ככה יהיה קל יותר לקרוא, ואותי הכתיבה פחות תייאש :) ) :1. אני ובן זוגי בני 29, שנה וחצי ביחד2. בחודשים הראשונים של הקשר הייתי מאוד חסרת בטחון ורדפתי אחריו - השילוב יצר התרחקות מצידו וכמעט גמר את הקשר3 בשנה האחרונה עלינו על דרך המלך (כך חשבתי), הוא אמר שאהב אותי (ואני מאוד מאמינה לו בגלל הסעיף הבא)4. הקשר בינינו היה מושלם (טוב נו, כנראה כמעט) - תקשורת יוצאת דופן, הערכה, הבנה, אהבה, תמיכה, בלי וויכוחים מיותרים ........5. היה שלב שהוא אפילו דיבר על לעבור לגור ביחד ועל חתונהואז זה קרה........הוא אמר לי שהוא נכנס ללחץ ולאורך כל הקשר הוא פעם אהב ופעם פחות (אני לא יודעת , לי זה נשמע הגיוני שיש עליות ומורדות) ואני יודעת שהוא לחוץ גם בגלל דברים מהעבר. הוא טוען שהוא לא בטוח ש"זה זה" (וכאן נכנסת הכותרת :) )ואז ..... נפרדנו לפני יומיים . מה עושים ? שומרים על קשר כדי לשמור את ההרגשות שלו אליי או מתנתקים כדי שיראה שאני כבר לא רודפת אחריו ? אני יודעת שהוא רוצה לנסות גם דברים אחרים . שמעתי על סיפורים כאלו שבסוף נגמרו בחזרה .אני יודעת שזה מאוד תלוי באנשים הנמצאים בקשר אבל אשמח אם אנשים שחוו או שמעו על מקרה כזה יגיבותודה מראש

צוללת צהובה
זה או לא זה - פתוח גם לצופים
12.12.2011 • 19:04

דבר אחד שכחתי - הוא גם אמר לי שהוא לא הצליח לשכוח את אותה התחלה קשה ולא ממש התגבר עליה

ד"ר אורן חסון
לא בשל
13.12.2011 • 18:17

צוללת יקרה,
(ואני יודע שאת לא הצוללת, אלא הצוללנית)הקשר שלכם שביר מאד. הוא היה כך חלקים גדולים מהזמן. האם היה משהו שהיית יכולה לעשות אחרת? – לא יודע. האם יש משהו שתצליחי לעשות עכשיו? – אפשר לדעת עוד פחות. אם חלק מהעניין הוא שהוא רוצה להתנסות, הוא גם אומר לך "אני לא בשל לנישואים". יתכן שההתנסויות שלו הם כל העניין כולו, ויתכן שהם תרוץ לדברים אחרים. יתכן מאד שהוא ניסה לומר לך בדרכים שונות שהוא לא לגמרי מעוניין, ואולי אפילו לתת לך סיבות שונות למה זה כך, וזו הסיבה שקיבלת הכי בהבנה ולכן הוא ננעל עליה. זו אפשרות.כדאי שתעשי הערכה מחודשת בתוך זמן סביר – נגיד, חודש- חודש וחצי. ואם תמשיכי לקבל מסרים כפולים – כדאי שתביני מזה מסר ברור, שמכאן לא תבוא הישועה. רק אם הוא יגיע יום אחד עם מסר חד משמעי, כשאת פנויה עבורו, כדאי לך לבדוק זאת מחדש.ואל תסמכי על "שמעתי סיפורים על...". פעמים רבות הסיפורים הללו הם המקרים הנדירים שמחזיקים אשליות בחיים לאורך זמן.(אגב, הפורום הזה אינו פתוח לדיון בין גולשים)

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083