קשרים רציניים: מה גברים מחפשים?

תאריך פנייה: 11.09.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
טל
גברים לא רצינים
11.09.2006 • 17:10

קשה למצוא משהו שעוד לא הגיע לגיל ה30 שנראה טוב ומחפש קשר רציני שיוביל לחתונה. אני בחורה שניראית מעולה (בת 25) ומשכילה ורוב הגברים שאני מכירה לא מוכנים אפילו לשמוע את המילה חתונה זה דיי מתסכל . הם מחפשים רק הנאה בחיים ולא מחוייבות לטווח ארוך וזה לא רק ממני אלא מהמון בחורות שאני מכירה וזה נפוץ במיוחד בארץ. זאת ממש בעייה שמוציאה לי את החשק כאשר מתחילים איתי בחורים....מה עושים?

ד"ר אורן חסון
רציניים בפגישה ראשונה? -תהיי רצינית
12.09.2006 • 23:40

טל יקרה,
אולי המלכוד הוא לפעמים בכך שגברים שנראים טוב, וקל להם להשיג נשים, נוקטים יותר באסטרטגיה הקלה, שהיא קשרים קצרי טווח, בעוד גברים שהם מושכים קצת פחות, נוטים יותר לאסטרטגיה של קשר אחד ארוך. בדרך כלל אלה הם הגברים שיגידו לך שקשה למצוא בחורה מתאימה שלא מרימה את האף, שלא מחפשת את הבחורים הכי עשירים, או הכי יפים, שהיא מציאותית ושהיא רוצה באמת להתחתן ולא לשחק משחקים.אבל עשינו כאן יותר מדי הכללות. ולגבי השאלה שלך... לפעמים יכול להיות שהציפיות שלך גורמות לתוצאות של היחסים. את אומרת, הבעייה הזו מוציאה לך את החשק כאשרמתחיליםאיתך בחורים. לא מפליא שאם את מצפה מראש שהם לא מוכנים לשמוע על חתונה ועל יחסים לטווח ארוך, אז את שומעת את זה כבר בפגישה הראשונה.איך הגעת לדבר על זה בפגישה הראשונה???או שאת מעלה את הנושא כבר אז, ואז זה לא כל כך מפליא שזה מה שיגידו לך (עוד לא מכירים אותך, וזה מוקדם מלתת הצהרת כוונות ברורה), או שאת לא מעלה את הנושא ורק חושבת שזה מה שהם חושבים. אם את משכילה, ובחורה שנראית מעולה, ויוצאת שנה עם בחור והקשר שלכם טוב, תאמיני לי שהוא יהיה בשל לשמוע על חתונה בשלב הזה, הרבה יותר מאשר לאחר שבוע של הכרות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
טל
רציניים בפגישה ראשונה? -תהיי רצינית
13.09.2006 • 11:12

קודם כל תודה רבה על תשובתך.אתה צודק בקטע הזה שגברים שניראים לא טוב יותר מוכנים לקשר לטווח ארוך אך אני מחפשת גבר שכן נראה טוב ואפילו טוב מאוד ולצערי אני רואה שגברים כאלה פחות בנויים למחוייבות. אכן אני בחורה שניראית מעולה אבל משיחות באופן כללי עם בחורים שניראים טוב שזה כולל גם ידידים שלי וגם חברים של אחי ואחי (בגילאים 25-31) רובם יוצאים עם כוסיות ומחליפים חברות כל כמה חודשים ולא חושבים בכלל על חתונה ,זה מרתיע אותם לגמרי הם חושבים שבגלל שהם בחורים השעון הביולוגי שלהם לא מתקתק והם יכולים להרשות לעצמם להתחתן אפילו בגיל 40 + עם איזה בחורה בת 20 + שווה והם לא מתביישים להגיד את זה במפורש אפילו .יש להם את הבטחון הזה כי הם ניראים מעולה ויש להם הרבה אופציות של בחורות יפות ומשכילות שיפלו לרגליהן.......בנוסף יצאתי לא מזמן מקשר של 7 חודשים שלא הוביל אותי לשום מקום שבסופו של דבר אני יצאתי הלוחצת בקשר לחתונה ואוי ואבוי למה הוא צריך לחשוב על חתונה עכשיו הרי הוא עוד צעיר (בן 26) בגל הזה לא חושבים על זה בכללי.....ככה גם הרבה גברים שאני מכירה בשבילם חברה = סקס קבוע .כלומר מגיל 18-25 מחפשים סטוצים, יזיזות ובעיקר רק סקס מזדמן . מגיל 25 -33חברה לטווח ארוך יותר לסקס קבוע עם אפשרות להחליף חברות ... ורק בסביבות גיל 35 ומעלה אולי אז הם כבר חושבים להתחתן. לצערי זה דפוס נפוץ. (כמובן שיש יוצאי דופן אבל בסביבה שאני נמצאת אני מרגישה שזו הגישה של הבנים שניראים טוב..) . ד"א יש לי חברה כוסית שממש נפגעה מבחורים פה לארץ. היא החליטה לנסות את מזלה באירופה שם היא אומרת שהגברים מתחתנים בגיל הרבה יותר מוקדם + ניראים טוב. ....והינה עכשיו היא נשואה. זה פשוט נורא עצוב לי שזה ככה בישראל .....מתוסכלת.

ד"ר אורן חסון
גברים, גיל, וחשיבותה של רצינות
15.09.2006 • 13:49

טל יקרה,
תרשי לי לשנות לך את התמונה במקצת. אני אמנם לא יודע מהי החברה שבה את אישית נמצאת, אבל מסקר שערכתי, בעזרת סטודנטים, באחד מאתרי ההכרויות, נראה שבמהלך שנות העשרים שלהם הם עוברים מהפך. כלומר, אם בגיל 20 הם בעיקר מחפשים קשרים מזדמנים, הרי בגיל 25 יש כבר כאלה וכאלה, ובגיל 30 רובם כבר מחפשים קשרים קבועים. זה לא אומר שהם לא ייצרו קשרים מזדמנים עם נשים שאיתן הם לא ירצו קשר קבוע, וזה לא אומר שקשרים כאלה לא יפריעו להם בדרכם לחיפוש קשר קבוע, אבל לפחות הם יודעים שהם מחפשים קשר קבוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083