טיפול מיני: מומחה בתחום

תאריך פנייה: 11.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
חוסר חשר מיני
11.09.2006 • 13:21

שלום רב,
אני בת 29 יש לי בן זוג בגילי אנחנו יחד שנה ושמונה חודשים , גרים יחד שנה ואוהבים מאד.הבעיה שבן זוגי סובל מחוסר חשק מיני (שלושה חודשים אחרי שהכרנו זה ירד לפעם בשבוע , פעם בשבועיים). הוא בטיפול פסיכולוגי כשנה: התחיל אצל אחת ואח"כ עזב אותה כי לא עזרה ועברנו לטיפול זוגי אך הפסיכולוגית טענה שהוא סובל מבעיות עמוקות יותר(ידוע שהוא סובל מחרדות אבל מתפקד מצויין בכל התחומים )ושהוא צריך לבוא אליה לטיפול לבד .כיום עברה חצי שנה מאז ואין שיפור בתחום זה (יש בתחומים אחרים) . אני רוצה לציין שגם מגע של חיבוקים,ליטופים ונשיקות זה משהו שהוא כמעט ולא יוזם וגם לא מעוניין בזה . אני לעומתו אישה חמה ויצרית ואני מרגישה שאיבדתי מעצמי בגלל המצב. כששאלתי את הפסיכולוגית לגבי המצב היא טענה שככה הוא גנטית וזה מה יש ושאני אלמד לחיות עם זה. האם זה נכון? האם יש משהו שאפשר לעשות? אולי טנטרה? רפואה אלטרנטיבית ..אשמח לשמוע ממך. תודה.

ד"ר אורן חסון
ללכת לטפל אצל מי שמומחה בתחום
12.09.2006 • 00:58

יעל יקרה,
אני לא יודע על סמך מה היא קבעה שכך הוא גנטית, אבל הייתי במקומכם מגיע לטיפול מיני. כלומר, אם הבעיה היא מינית, וחוסר חשק מיני, לכו למי שמומחה בתחום הזה. ראי פרטים באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083