קשר רגשי טוב מגיע - אל תתפשר

תאריך פנייה: 02.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבוד
פרידה לא מובנת
02.06.2006 • 13:09

הכרתי מישהי ויצאנו במשך חודשיים, ולמרות שזה לא הרבה זמן נקשרתי אליה יותר מכל בחורה שהייתי איתה והקשר בנינו ממש טוב ויש לנו תקשורת מעולה.אבל לפני שבוע היא החליטה שהיא רוצה להיפרד כי הקשר מלחיץ אותה,מה אני יכול לעשות לגבי זה? יכול להיות שזה פשוט היא צריכה להתבגר ולהבין דברים, אבל אני לא יכול לחכות לה ובאמת שאני לא רוצה לאבד את הקשר איתה.מתחילת הקשר היא אמרה לי שלא היה לה קשר רציני ושהיא נוטה להיפרד מבחורים, אבל משהו בתוכי אמר שהפעם זה יהיה אחרת ושאולי אני יכול לשנות אותהכשהלכתי אליה כבר ידעתי מה היא רוצה להגיד לי, ובגלל שיחה עם מישהי לפני כן על זה לא אמרתי לה כלום, כי הרגשתי שלא משנה מה אני יגיד זה לא ישנה כלום-ועדיין ניפרדעכשיו אחרי שבוע אני רוצה לשלוח לה מכתב-ואני לא בטוח מה לכתוב ואם באמת זה הצעד הנכון לעשותויש גם כל מיני דברים שמקשים בדרך- כמו שהיא לא נותנת לי להגיד לה שהיא יפה אושהיא אמרה לי לדוגמא שהיא לא יכולה להגיד לאנשים שהיא חברה שליאבל מעבר לכל השטויות האלה אני יודע שיש משהו בין שנינואני מאוד רוצה לשמוע את התשובה שלך לזה כי זה מאוד חשוב ליבתודהאבוד

אברהם
פרידה לא מובנת
02.06.2006 • 18:37

מה שאתה עברת עברתי גם אני ועברו מאות כמונואין תרופת פלא..... אבל !!! ברוב המיקרים הפיטרון הוא החשבה ראליסטית והגיונית.כלומר-האים אתה רוצא להיות החבר שבצל ?האים אתה חושב שתוכל לשנות אותה,ובכלל למה לך ????בגדול ובקיצור..תדע שמגיעה לך קשר ש י ר ג י ש - ט ו ב !!!!!!!אני מבטיח לך שכאשר זה יגיע אתה תדע !!!אל תיכנע לתחושותיך כרגע,אתה די פגוע ומתלבט,תן לעצמך את האפשרות להיתלבט.