קשר עם נפילות - מה לעשות?
לירז
טוב לי אבל לא טוב לי.
⌄
יש לי בן זוג בערך חצי שנה, זאת המערכת יחסים הכי ארוכה שלי והראשונה שלי שבאמת אני מרגישה שאני מאוהבת בו, עשיתי לו טרור במשך שלושה חודשים עד שהסכמתי לצאת איתו לדייט, הוא פשוט לא וויתר ואני לא רציתי אותו רק בגלל שידעתי שהוא סטוציונר ( אנחנו מכירים די הרבה זמן ) ובאמת הוא נותן לי להרגיש כשאני איתולבדכאילו אני נסיכה ובאמת הכי טוב שבעולם , יש לו את החיוך הכי כובש בעולם , העיניים הירוקות השפתיים.. האישיות של הגבר.. אני מסתדרת מעולה עם המשפחה שלו , עם החברים שלו.. ובאמת אני אוהבת אותו, אבל יש 2 דברים שמפריעים לי ושכל פעם אני נפגעת..פעמיים כבר קרה שהוא היה מבולבל בנוגע לקשר שלנו , ואני אמרתי לו מה שאתה תחליט והוא תמיד החליט לא להיפרד לא לקחת הפסקה והלמשיך להיות ואז זה הופיע שוב אחרי כמה חודשים , אני מרגישה שהוא מבולבל וכן לא רוצה לאבד אותי אבל ממש מוזר לו להיות עם אותה אחת במשך יותר מחצי שנה.. הוא לא רגיל.. ואני הקשר הכי ארוך שלו ( אחרי מגיע קשר של שבועיים ) , והדבר השני הוא שהוא לפעמים לא מתייחס אלי כלכך יפה, כאילו הוא באמת מקסים ונחמד ואכפת לו ממני ואני יודעת שאני חשובה לו.. והוא הבנאדם כמעט שהכי חשוב לי בעולם הזה.. אבל לפעמים הוא אומר לי שתקי וסתמי וזה ממש מפריע לי.. ויצא כבר יותר מדי פעמים שנעלבתי ממנו ואחרכך הוא בא וביקש סליחה ואני שוב נופלת בקסמיו. בקשר לזה שהוא סטוציונר אני בטוחה במליון אחוזים שהוא לא יבגוד בי.. ואם הוא ירצה להיות עם מישהי אחרת הוא קודם יפרד ממני.. אני לא יודעת אם אני באמת מאושרת , אני די מבולבלת הוא הקשר הרציני הראשון שלי.. והוא באמת מקבל אותי כמו שאני גם עם הדברים הטובים וגם עם הפאקים. תעזרי לי להבין אם הוא באמת אוהב אותי, אם אני מאושרת כי יש מצבים שאני כבר באמת לא יודעת.. אבל גם במצבים האלו אני יודעת בפנים שאני לא אצליח להיפרד ממנו כי נקשרתי אליו יותר מדי..והוא יהיה חסר לי.. מאוד
ד"ר אורן חסון
קשר עם נפילות, שרוצה לשמור בכל זאת
⌄
לירז יקרה,
אולי כדאי לראות את העובדות. העובדות הן שמצד אחד הוא עושה מאמצים להיות איתך ולשמור עליך, ומצד שני יש לו מדי פעם נפילות. האם הנפילות נובעות רק מהעובדה שהוא לא רגיל בקשר מתמשך או בגלל הפאקים שלך, את זה אינני יודע. גם את לא.העובדה הנוספת היא שאת לא רוצה עכשיו לוותר. אז אל תוותרי. נסי לעשות מהקשר הזה את הדבר הכי טוב שאפשר. אולי לא תצליחי, כי אף פעם אין ודאות, אבל לפחות ניסית בדרך שלך, ובאופן שאת יודעת הכי טוב, להיות מאושרת, ואולי גם להפוך אותו למאושר, בך ואיתך (כן, אם תצליחי, זה יועיל גם לך).