קשר סתם: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 23.07.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מורן
התנהגות לא ברורה
23.07.2010 • 18:11

רציתי לשמוע חוות דעת על התנהגות שממש לא ברורה לי עם מישהו שאני מדברת איתו במסנג'ר כבר זמן ארוך (לא בתדירות גבוהה). אנחנו כבר הכרנו קצת אחד את השני לפני הרבה שנים, אבל לא היינו ממש בקשר. עכשיו הוא נמצא בחול ומדי פעם אנחנו מדברים במסנג'ר. יוצא לנו לדבר גם שיחות סתם, בכל זאת זה מחשב...כשדיברנו במצלמה (דיברנו כמה פעמים) פעם אחת הוא התחיל לאונן ודיווח לי על זה יותר נכון רצה לקבל אישור. אני התחלתי לצחוק בכל זאת זה מצחיק כי גם לא הייתי לבושה בגדים פרובוקטיביים, או משהו חושפני וגם לא ניסיתי לפתות . נראה לי שהצחוק שלי היה נראה לו כמו אישור חיובי, למרות שזה לא היה, זו הייתה סתם מבוכה. בכל אופן כעסתי עליו על ההתנהגות הזאת. אחר כך המשכנו להיות בקשר לפעמים כמו מקודם ואמרתי לו שאם הוא מגיע אפשר להיפגש. הוא אמר שכנראה יהיה עסוק (סתם שטויות) ולא נפגשנו. אולי משהו שיסביר את ההתנהגות שלו - ההכרות שלנו לפני הרבה שנים כן הייתה על בסיס משיכה מינית חזקה בייננו אבל לא היו יחסי מין כי הייתי צעירה מדי וחסרת ניסיון מיני. עדיין לא ברורה לי ההתנהגות שלו ומה הוא רוצה. לפעמים ראיתי שהוא בכוונה פותח את המסנג'ר (כי היו תקופות ארוכות שהמסנג'ר שלו סגור) בו נגיד שהוא מתחבר במיוחד בשבילי זה כבר די ברור לי אחרי שנתיים שאנחנו מדברים.הלו! מישהו ממאדים יכול להגיד לי מה פשר ההתנהגות הזאת?

ד"ר אורן חסון
כשאפשר לפרש בדיוק כפי שזה
24.07.2010 • 23:22

מורן יקרה,
את יכולה באופן הפשוט ביותר לפרש את מה שהיה כמה שהיה. זהו. היו לכם שיחות סתם, הוא השתמש בך פעם כאובייקט מיני, הקשר חזר להיות קשר של סתם, ובזה נסתיים העניין. נוח לו עם קשר של סתם. לפי מה שתיארת, סביר מאד שהוא לא רוצה יותר, אלא רק את מה שיש, אלא אם נתת לו רמזים למשהו אחר, שהוא אולי ישקול פעם לממש.אלא שאם את טורחת ושולחת כאן שאלה, עושה לי רושם שאת היא זו שרוצה יותר, או לפחות לשקול את האפשרות הזו, אם תהיה הזדמנות מחודשת, ולכן את מחפשת רמזים. חשבי היטב אם את באמת רוצה קשר עם מישהו שנמצא בחו"ל, וגם... איך לומר? לא כל כך להוט אחרייך, ושומר אותך על אש קטנה, אולי לעוד מפגש מצלמה בעתיד?כשזה לא, עדיף להמשיך הלאה, מורן. חבל לקוות כאשר היוזמה אינה בידך, והסיכוי הוא מינימלי .

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מורן
עדיין נראה לי מוזר
02.08.2010 • 00:35

שמישהו ידבר איתי במסנג'ר הרבה פעמים ולפעמים גם יותר משעה, רק לראות אותי בלבוש מלא ולאונן...כשהאופציות באינטרנט הרבה יותר מלהיבות ובחינם....לא ברור לי גם איך פתאום אני הופכת להיות אובייקט מיני כשבעצם כל יום כשאני הולכת ברחוב אני יכולה להיות באותה מידה.זה שזה אולי מריח לא טוב אני מסכימה ובגלל זה רשמתי, רק האמת חשבתי לקבל תשובה יותר חכמה כי זה קצת פשטני.