קשר סודי: מה צופן העתיד?
חסוי
אהבה אסורה
⌄
כתגובה למה שרשמת אני רוצה לציין שהוא מתנהג אליי יפה ובחום חוץ מהרגעים בהם הוא מקנא וזה קורה כמעט כל משמרת איתו וזה באמת קנאה כי אני רוקאה מה קורה אתו באותו רגע ....האם אפשרי שהוא באמת אוהב אותי?
ד"ר אורן חסון
מאוהבים, או רק מחמאות הדדיות לאגו?
⌄
חסוי יקרה,
שאלת אותיכאןאם הקשר הזה הוא טוב לך, ומה יכול לקרות הלאה. עניתי לך. אמרתי לך שאת מאוהבת בהרגשה שמישהו מאוהב בך, ובשאלה שלך את רק מחזקת את ההרגשה הזו שלי. זה שהוא "אוהב אותך" או לא, לא כל כך שייך לעניין, וכלול בתשובתי. במצב הנוכחי, סביר שתמצאי את עצמך במצבה של "אני רעה", כמה שאלות מתחת (קישורכאן), כשאשתו בהריון, והוא יישאר איתה כדי שלא לפגוע בה ובילד, כי היא "במצב רגיש" והוא לא יכול לעזוב אותה עכשיו, אפילו שהוא מצהיר שהוא ממש לא אוהב אותה ואין ביניהם כלום, ואת נשארת מאוהבת ותקועה. אלה הם דברים שקורים כל הזמן, ונימוקים שנתנו גברים נשואים למאהבות שלהם ברחבי העולם אולי מאז שהנישואים הפכו למוסד חברתי.אם הוא אוהב אותך, שיסיק את המסקנות המיידיות לגבי נישואיו הוא. כי הרי מדוע שיישאר עם אשה שהוא לא אוהב? (וזאת בלי שום קשר אליך!). ואם הוא לא עושה זאת באופן מיידי, אז אולי הוא מושך אותך באף. אולי הוא בעיקר מאוהב ברעיון שיש לו גם אשה וגם מאהבת.וגם אם הוא באמת אוהב אותך, ומוכן להפרד בעוד שבוע מאשתו, ויוכיח לך את זה, הקנאות שלו תפגע בך מאוחר יותר. קראי שוב את מכתבי אליך.