יציאה מהארון: מה זה אומר?

תאריך פנייה: 17.01.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הילה
מבולבלת
17.01.2010 • 01:12

שלום
לכולםקוראים לי הילה אני בת 24 ואני בקשר עם גבר בן 30 מזה 3.5 שנים.בהתחלה הקשר היה מאוד אינטנסיבי 3 חודשים שכל יום התראנו רדפתי אחריו וזו הפעם הראשונה שחוויותי קשר יחסית ארוך עם גבר . ולכן הייתי מוכנה לעשות הכל כדי שנהיה ביחד, הוא מצידו שיחק איתי משחקים לא ענה לי לטלפונים, לא התייחס אלי כמעט, מה שגרם לי להיות אובססיבית וממש הרגשתי מטורפת באיזשהו שלב עד שהחלטתי לחתוך, הוא הבין מהר מאוד מה הוא הפסיד והפך הוא לאובססיבי מאוד- טלפונים והודעות כל דקה (וזו לא הגזמה) וכשעניתי הוא כבש אותי עם המיל​ים שלו, (איש עסקים ממולח) ומהשנייה הזו הגלגל החל להסתוב​ב לו ועד היום הוא לא עוצר. שאנחנו יחד הכל זורם טוב ​כיף לנו, אנחנו צוחקים המון, והפכנו לחברים טובים מעבר לקשר ​הרומנטי אך מעולם הקשר לא היה י​ציב- לא יצאנו מהבית שלו, הוא אף פע​ם לא בא להורים שלי ( "אני מתבייש" ) הוא לא הפתיע אותי בכלום ( "אני לא טוב בזה" ) לא הזמין אותי להורים שלו, כמעט ולא התקשר...והרשימה עוד ארוכה. קשה לי לתאר פה 3.5 שנים אבל הייתי רוב הזמן מתוסכלת.בגלל שהקשר לא היה יציב ולא מוגדר אני הרשתי לעצמי להכיר גברים אחרים והוא ידע על כך בדרכים שונות (לא באופן ישיר ממני) מה שגרם לו להיפגע וכמובן לא ל​סמוך עלי. התירוץ שלי היה שחיפש​תי את מה שחסר לי בו, בגברים אח​רים. התירוץ שלו לכך שאני לא הר​אשונה בסדר העדיפויות שלו הוא ז​ה שהוא לא יכול לתת את עצמו עד ​הסוף מהפחד להיפגע ממני שוב. וב​שבוע האחרון אחרי פיצוץ נוסף ושיחה מאוד אמיתית וכנה משני הצדדים, החלטנו שממש נחשוב ​ביחד מה הציפיות שלנו אחד מהשני​יה ומהקשר ,בתקווה שזה יהפוך לק​שר שיוביל לחתונה. אני אוהבת או​תו. יש לו לב ענק, הוא עוזר לכל מי​ שמסביבו, יש לו המון חברים שאו​הבים ומעריכים אותו, שאנחנו ביח​ד הוא יודע לפנק ולא מפסיק להחמ​יא לי על המראה שלי ועל הנחישות​ שלי, וחשוב לו להעצים אותי ושאני אצליח. נכון שזה דבר והיפוכו ובגלל זה אני זקוקה לעזרה חיצונית וייעוץ שאולי יתנו לי פרספקטיבה שונה.תודה רבה בכל מקרה, האמת שכבר ירדה לי אבן מהלבהילה

ד"ר אורן חסון
יציאה מהארון
17.01.2010 • 11:17

הילה יקרה,
החלק הראשון שכתבת השאיר אותי תוהה מה את עושה שם, כאשר עושה רושם בברור שהוא שומר על הקשר שלכם חבוי וחשאי מכל העולם. זה בדרך כלל סימן ברור להעדר מחוייבות (אם אף אחד לא יודע על הקשר, הוא חופשי ליצור קשרים אחרים – מה שבעצם קרה לשניכם תוך כדי כך – כלומר, הייתם יזיזים ולא בני זוג). הפיסקה השניה שלך מעידה על שינוי כוונות של שניכם. אם תצליחו להוציא הפעם את הקשר ממחבואו, ולהיות גלויים עם בני המשפחה והחברים שלכם בזוגיות שלכם, תפתרו גם את עניין המחוייבות שלכם זה לזו. אם לא, אזי בעצם לא שיניתם דבר, פרט להצהרה שנשארה חבוייה כמו כל הקשר. כך שגם אם לא שאלת שאלה, תשובתי גלומה בעניין היציאה מהארון, ונדמה לי שגם את יודעת את זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083