קשר מסתורי: מה הסיבות להתנהגות?

תאריך פנייה: 22.06.2016 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
לירי
הפרש גילאים גדול
22.06.2016 • 18:50

אני בת 51 גרושה עם שני ילדים בגירים.הכרתי לפני כשנה גבר בן 40 גרוש עם ילדה בת 12 שמאוד קשורה אליו.אדגיש כי הוא לקוי שמיעה.
הוא אוהב אותי וכיף לנו ביחד.
מפריעים לי כמה דברים בקשר.
במשך כל השנה לקח אותי רק פעם אחת להוריו וגם אז שיקר להם ואמר שאני עובדת איתו..
בתו עד היום לא יודעת על קיומי הוא טוען שהיא רכושנית וסו הסיבה..כבר עשתה לו סצינה בעבר.
גם כשיוצא עם חבריו לא לוקח אותי אלא רק פעם אחת כשעשיתי פרצוף.
לאחרונה אמר לי כי יש לו ידידה שבאה לביקור מחו"ל והוא מתכוון לפגוש אותה(הם דיברו בוידיאו..)
אני מרגישה הוא באמת אוהב אותי איך הוא מחבק ותמיד מחזיק לי יד ברחוב.
שאלתי היא האם זה בסדר שכל השנה שאנו יחד אני 'מוסתרת'??
האם לנתק את הקשר הזה?אציין שניסיתי כמה פעמים להסביר לו שאינינו מתאימים והוא בשלו בוכה לי ואני נמסה.ולא הסקס מחבר בינינו ישנם תקופות של חודש שאין סקס הוא פשוט אוהב להיות איתי.
אנא ייעץ לי איך להתנהג איתו.
תודה רבה

ד"ר אורן חסון
שוב ושוב לאותו מקום
23.06.2016 • 20:26

לירי יקרה,
לפעמים יש הרבה נסתר, וכך הרבה נסתר עבורי בקשר הזה, וכנראה גם הרבה לך. את אומרת שהוא רוצה את הקשר, עד שכאשר את מנסה להיפרד, הוא 'בוכה לך' (ממש או באופן מטפורי) ואת מתרצה. את גם אומרת שהוא מסתיר אותך מאלה שהוא מכיר, אבל אין לו בעיה להיות קרוב אליך ליד כאלו שאינו מכיר, כמו לצד אנשים זרים ברחוב.מכל הדברים, ציינת את הפרש הגיל בכותרת. זה מרמז לי שאת מנחשת שאולי בגלל זה הוא מתבייש בך. יתכן שזה נכון, ויתכן שזה רק חלק מהתמונה. האם זה אכן משום שהוא מתבייש בך? האם זה, אולי, משום שיש לו בעיה מורכבת, נפשית או אחרת עם בני משפחתו, והוא לא יכול לחשוף אותך בפניהם? האם זה היה נכון גם לגבי כל בת זוג אחרת? ואם זה משהו מורכב שכזה מול בני המשפחה, אז למה זה כך גם עם חבריו? האם הוא מורכב בנפשו, ומתקשה להיפרד ממשהו שהוא טוב לו, ונאחז בו בכל כוח גם אם הטוב הזה הוא חלקי, והוא לא מתאים לו במישורים אחרים?אם את מחפשת קשר יציב וגלוי, עד עכשיו לא היה לך כזה. הסימנים מעידים על כך שיתכן מאד שאיתו גם לא יהיה לך כזה. העניין הוא שכל עוד את לא יודעת מהן הסיבות, גם לא תדעי מה הסיכוי לשנות את זה. אני מניח שבדקת איתו, וניסית לבדוק מה קורה, והוא סרב לענות. אולי צריכה להיות יותר ישירה בשאלות שלך, אולי יותר ישירה ומחבקת בו זמנית, אולי מאיימת בפרידה - אני לא יודע מה יעבוד יותר, אבל אם לא תדעי את הסיבה, אז גם לא תדעי אם יש סיכוי שזה ישתנה, ותישארי במקום שהיית עד עכשיו, מסתובבת באותה סחרחרת, שבה שוב ושוב לאותו מקום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לירי
שוב ושוב לאותו מקום
24.06.2016 • 00:00

ערב טוב לך ד"ר חסון
קראתי את תגובתך
ואכן כל האמת בפנים עם כל הקושי.
חיזקת אותי!
לוקחת את דבריך לתשומת ליבי.

תודה לך.

ד"ר אורן חסון
הכוח להחליט שמגיע לדעת יותר
24.06.2016 • 11:32

לירי יקרה,
לפעמים באמת צריך את הכוח להחליט שמגיע לך לדעת יותר, ואז את הכוח להחליט מהי הדרך הנכונה שאכן תעזור לך לדעת יותר, ושתקלקל כמה שפחות, כך שתביא אותך הכי קרוב שאפשר לאן שאת רוצה, מחד, וגם, לקבל החלטות נכונות, אם את חושבת שאת לא רוצה, מאידך.בהצלחה!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083