קשר מסרים כפולים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 04.04.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורנה
אוהב אך לא חושק
04.04.2012 • 10:48

שלום,
אני בת 40 ובן זוגי (לשעבר ?) גדול ממני ב-5 שנים. הכרנו לפני כשנתיים והתחתנו לפני כשנה. במהלך התקופה היו הרבה עליות ומורדות ובתקופות של המריבות הוא לא רצה סקס. היום טוען שמאוד אוהב אותי אך מרכיב התשוקה חסר. חשוב לציין שכשאנחנו בקשר טוב, יש סקס אך לא ממש מצוין וזה יותר ממנו. הוא טוען שאוהב אותי מאוד. האם יש מה לעשות? האם טיפול יכול להועיל? היום עזבתי את הבית עם הילדה שלי כי אני לא מרגישה נאהבת והיה לי קשה להתמודד עם זה. אנחנו בקשר היום אבל זה מה שהוא אומר. אני יודעת שהוא שוכב עם נשים אחרות כי תמיד יש לו פנטזיות על ברביות. (אני לא כזו אך אישה מאוד נאה לדעת רבים) ויחד עם זאת ממשיך לאמר שאוהב אותי ודי מבולבל ושאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחייו. אני אובדת עצות ואישמח לתשובה.

ד"ר אורן חסון
עניין של אחריות
05.04.2012 • 18:09

אורנה יקרה,
הוא נותן לך מסרים כפולים. הוא אומר לך שהוא מאוהב בך, אבל גם שהוא נמשך לנשים אחרות, לפחות יותר מאשר אליך, ושזה בסדר מבחינתו להיות עם נשים אחרות בזמן שהוא בקשר איתך. והסיבה שלו – שיש לו בעייה של משיכה אליך, נותנת לו את התרוץ לקשר הזה, ומשום מה התרוץ הזה אפילו תופס בעינייך, שכן איפשרת לו עד עכשיו להמשיך בקשר איתך למרות שהוא שוכב עם נשים אחרות. במילים אחרות – הטקטיקה שלו עבדה עליך, והוא גם הצליח לשמור על קשר איתך וגם על קשר עם נשים אחרות, ולפחות עד היום קיבלת את זה. לפי כל מה שזה נראה, את צודקת בכך שעזבת אותו. את מחפשת גבר שתוכלי לסמוך עליו. את לא מחפשת גבר מבולבל, ואני לא חושב שאת צריכה לקחת את האחריות עליך על הבלבול שלו. אני חושש שזה מה שעשית. אם הוא רוצה בך וחושב שיש בעיה, לכו ביחד לטיפול מיני, אבל שלא ישתמש בזה כתרוץ ללכת עם נשים אחרות. העובדה שעשה זאת מעידה לא רק על בעיות במיניות שלכם (שאני לא יודע אם זו בעיה אמיתית או תרוץ), אלא הרבה על כך שהוא לא מספיק אמפתי לרגשותייך. וזו בעייה ממשית הרבה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083