משבר משפחתי: מה עושים?

תאריך פנייה: 04.04.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נטלי
בגידה ואהבה אסורה.
04.04.2012 • 11:15

ממש נואשת לא יודעת מה לעשות התאהבתי באחר או שנראה לי שהתאהבתי ,אני נשואה +2 התאהבתי בגיסי והוא בייש סקס מטורף האהבה פורחת יודעים שזה אסור אך ממשיכים.רוצים להפסיק ולא רוצים לא יכולים להתנתק .רוצים להתגרש אבל לא עושים דבר עם זה .לא סובלים בבית ,רוצים אחד את השני , ולא יודעים מה לעשותהוא משלים אותי הוא מבין אותי איתו אני רוצה להיותרוצה להתנתק אבל לא מסוגלת בלעדיו.ניסיתי להתנתק ואני רק מבינה שאני רוצה בו יותר ויותרמה לעשות?

ד"ר אורן חסון
כך או כך תפסידי. השאלה רק מה וכמה.
05.04.2012 • 18:10

נטלי יקרה,
את בצרות, איך שלא תראי זאת. לא ברור לי מיהו גיסך: אחיו של בעלך או בעלה של אחותך. כך או כך, את בצרות. ברגע שזה יתגלה, הקשר הזה יקרע את משפחת לגזרים, ויפגע ביציבות הנפשית של בעלך, של אחותך (אם גיסך הוא בעלה), של הילדים שלך, ושל קשרי המשפחה שלך ושל בעלך (ובעיקר אם מדובר באחיו). כך או כך, אם תחליטו לצאת מהארון, תהיו מבודדים מבחינה משפחתית. האם את מסוגלת לעמוד בזה?לכי לטיפול נפשי דחוף. את צריכה להבין את הגבולות של מה שמותר ושל מה שאפשר, של מה שאת רוצה ושל מה שאת לא רוצה, ולחפש בתוך המבוך הרגשי הזה שביל שיהיה הכי מוצלח בתנאים ראשוניים מאד לא מוצלחים, ואת הכוח ללכת בו. כך או כך, תפסידי. השאלה היא רק מה וכמה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטלי
18.04.2012 • 15:00

אשמח לעזרה זה בעלה של גיסתילבעלי יש אחות זה בעלההחלטתי שמספיקאמרתי לו דייאמרתי לו שלא יתקשר אלי שלא ידבר איתי יותר ושזה נגמרנכון לא דיברנו שבוע + אבל התראינו ונפגשנו וזה חזק ממני הוא אומר שהוא לא יכול בלעדי ושאני חסרה לו ואומר לי שזה באמת קשה כי יש כאן רגשאמר לי בואי נעשה את זה קל יותר נהפוך ליזיזים.....הסכמתיכי אני אוהבת אותו והוא באמת חסר ליאיך מתנתקים ????

דיקלה
22.04.2012 • 11:31

לא רוצה להישמע שיפוטית מידיי אבל לדעתי הקשר ביניכם הוא מיני בלבד וזה כנראה מה שחסר לך! תראי בכמה אנשים את פוגעת סביבך רק בשביל הסיפוק האישי שלך! לדעתי את צריכה טיפול. דוגמא קלאסית לאנשים שמרוב שהכל טוב להם מחפשים צרות!