קשר ללא מחויבות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 27.04.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
קרן
אהבה
27.04.2006 • 21:44

הלכתי למספרה והספר שלי התחיל איתי יצאנו הכרנו והתאהבנו אני בת 16 וחצי הוא גדול ממני ב 11 שנה והיינו חברים ונפרדנו כמה פעמים כי היו לנו ויכוחים שטותיים ואז אחרי חצי שנה נפרדנו סופית ואנחנו כבר פרודים חודשיים ואני ממשיכה לאהוב אותו היה בינינו הכל ישנו כל יום ביחד ועד היום אנחנו מתגעגעים אחד לשני אבל הוא מרגיש שהוא לא יכל להמשיך להתחייב למישהי וגם לא היה לו זמן בשבילי בגלל העבודה ואני הלימודים אז רק בלילה היינו נפגשים וזה מציק לי שהוא לא רוצה להתחייב אבל כל לילה שמתגעגע מזמין אותי אליו לישון אוליי הוא לא אוהב אותי באמת? או מה הסיבה שאחרי חצי שנה לא רוצה להמשיך בקשר שלנו? תעזרו לי בדחיפות!!!!!!

ד"ר אורן חסון
ואולי משיכה בלבד?
30.04.2006 • 00:45

קרן יקרה,
אולי תתחילי לחשוב באופן מדוייק יותר, אם תדעי שעל-פי מחקרים שונים, מתברר שמרבית בני האדם, בתרבויות שונות, מגדירים אהבה על פי המחוייבות לצד השני. הוא לא רוצה להתחייב לך, אבל הוא רוצה שתשני איתו. יכול להיות שאת נחמדה לו, ושהוא רוצה סקס. העובדה שהוא לא רוצה להתחייב לך, ולא רוצה להמשיך בקשר, פרושה שהוא מבין שאת לא מתאימה לו לחיים משותפים. זה כואב, אבל את צריכה לא להתכחש לעובדה הזו, ולהמשיך הלאה.ברור לי שאחרי שהיה (היה!) לך גבר שמבוגר ממך ב- 11 שנים, יהיה לך קשה לצאת עם בחורים צעירים יותר באופן משמעותי, כי הם ייראו לך ילדותיים. אבל תצטרכי להתרגל לשינוי, כי הבחור די הבהיר את עמדתו. אל תתבלבלי מהעובדה שהוא עדיין נמשך אליך ורוצה סקס. על פי התאור שלך, הוא לא רוצה קשר מחייב איתך, הוא לא רוצה להתחתן איתך, וכנראה שהוא לא אוהב אותך עד כדי להחליט שאת האשה של חייו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
קרן כהן
אהבה
12.05.2006 • 11:00

הלכתי למספרה והספר שלי התחיל איתי יצאנו הכרנו והתאהבנו אני בת 16 וחצי הוא גדול ממני ב 11 שנה והיינו חברים ונפרדנו כמה פעמים כי היו לנו ויכוחים שטותיים ואז אחרי חצי שנה נפרדנו סופית ואנחנו כבר פרודים חודשיים ואני ממשיכה לאהוב אותו היה בינינו הכל ישנו כל יום ביחד ועד היום אנחנו מתגעגעים אחד לשני אבל הוא מרגיש שהוא לא יכל להמשיך להתחייב למישהי וגם לא היה לו זמן בשבילי בגלל העבודה ואני הלימודים אז רק בלילה היינו נפגשים וזה מציק לי שהוא לא רוצה להתחייב אבל כל לילה שמתגעגע מזמין אותי אליו לישון אוליי הוא לא אוהב אותי באמת? או מה הסיבה שאחרי חצי שנה לא רוצה להמשיך בקשר שלנו? תעזרו לי בדחיפות !!!!!!

קרן כהן
ואולי משיכה בלבד?
12.05.2006 • 11:07

ד"ר תודה שענית לי אבל המצב בינינו השתנה הוא היה בתאילנד וקנה לי מתנה הוא כל הזמן מתקשר ומכבד אותי ואומר שמגעגע מאוד וכל הקטע שהוא ממש מראה תגעגועים שלו..אתמול הוא אמר לי שהרגש שלו אליי הולך וניהיה כמו פעם שאהב אותי אני מאמינה לו!!! אבל יש לי בעיה אנחנו לא חברים אבל הוא ממש מתנהג כאילו כן מקנא לי והכול מזה אומר אוליי יש עוד סיכוי שנחזור וניהיה כמו פעם?

קרן כהן
שינה את דעתו
24.05.2006 • 17:55

ד"ר יש לי בעיה רק שהוא רואה שהוא מאבד אותי ושאני כבר לא שייכת לו הוא נזכר שהוא מאוהב בי והוא כן רוצה להתחתן איתי והכול אנחנו אפילו מתכננים הוא דיבר כבר עם הוריי הוא באמת רציני לגביי הבעיה היא כאן שאני עדיין ילדה! ולא יכולה להתנהג באמת כמו אישה שהוא רוצה יש לי קטעים שממש ילדותיים מצידי וזה מרגיז אותו אנחנו כל הזמן רבים על זה..ועכשיו הוא רוצה שנחזור וניהיה כמו פעם עם מחויבות ואני לא יודעת מה לעשות כי אני מפחדת שזה יהיה כמו פעם שנריב נפרד ושוב לא יאהב אותי מה לעשות?