יועץ זוגי: מה קורה בזוגיות?

תאריך פנייה: 27.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבולבלת
משבר
27.04.2006 • 17:51

לדר חסון שלום רבבת 41 נשואה 20 שנה ומרגישה כי נגמרה האהבה . מצד שני לא רוצה לפרק 20 שנות נישואים עם כל הכאב הכרוך בכך והפגיעה בילדים. שנינו מנסים לשפר את המצב אבל נכון להיום אני מרגישה שלמרות כל מה שנעשה התחושה הפנימית שלי לא משתפרת. שקלנו לפנות ליעוץ זוגי אבל אני לא משוכנעת שהדבר יעזור היות ואני מרגישה שאולי הבעיה שלי.איך אדע לאן לפנות ? האם יעוץ זוגי או פסיכולוג ? כרגע אני אובדת עצות.

ד"ר אורן חסון
יועץ זוגי טוב
29.04.2006 • 21:57

מבולבלת יקרה,
קשה לומר לך מה באמת קורה לך, ואם יש אפשרות שתהיי מאושרת בזוגיות שבה את מרגישה היום שנגמרה האהבה. גם לא ברור מה זה אומר שהבעיה היא "שלך". כלומר, האם את מתכוונת שהיא מנותקת ממה שהוא אומר או עושה? קשה להאמין. האם יש משהו שהואיכוללעשות? אני לא יודע. יועץ זוגי טוב אמור לסייע גם לך להבין מה קורה לך. יועץ זוגי טוב אינו אמור לשמר את הזוגיות שלכם בכל מחיר, אלא לשאול את עצמו ואתכם אם תהיו מאושרים יותר ביחד או לחוד. יועץ זוגי טוב, אמור אינו גם אמור לחפש אשמים במצב, אלא לסייע לכם לפתור אותו, בין אם ביחד, ובין אם בנפרד, באופן שיהיה הטוב ביותר בתנאים שלכם. הוא גם אמור להסביר לכם את המצב מלכתחילה, ובתנאי שתהיו כנים איתו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083