קשר לא בריא: מה עושים?

תאריך פנייה: 28.05.2014 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נטלי
מרגישה דחוייה מבחור אולי הומו?
28.05.2014 • 18:24

שלוב דר חסון היקר.
מתנצלת מראש על האורך ואם יש בסיפור פרטים קצת לא הולמים.פרטים יבשים:אני בת 28 והוא בן 32. אנו בקשר חצי שנה. יש לו עסק בתחילת דרכו יחד עם שותף שלו והלחץ שהוא שרוי בו כרגע, הוא גדול כי נכנס לחובות ועוד לא נפתח העסק, רק עוד חודש חודשיים הם יפתחו כי כרגע הכל בשיפוצים.הקשר עצמו: כשהכרנו הוא בא אליי בגישה של "רק סקס". זה אומר שב-3 חודשים ראשונים, הוא היה מנסה בכל מיני דרכים לפתות אותי, היה שולח לי תמונות בעירום שלו, גניחות שלו, ראיתי בו כסוטה מין ואפילו אולי אדם חולני קצת וסיפר לי גם שאוהב איברי מין של גברים, או ליתר דיוק- קוקסינליות. הוא אמר שהוא לא הומו, שהוא בקטע של נשים אבל לא נפגשנו בהתחלה איזה חודש, היו רק שיחות בנינו בנייד.ואז התחלנו להיפגש, היו 3 פגישות רציניות ו2 מתוכם שבאתי אני לבקר אותו ולהגיד שלום בעסק אז אלו לא ממש דייטים כי ישבנו לאכול בחוץ ולא מעבר.עם הזמן לאחר עוד חודש+ שאנו כל היום מדברים ובקשר, הוא פתח בפניי שהוא לא רוצה מערכת יחסים שהוא אינו בנוי לזה שהוא דיי השלים עם זה ואף דיבר על ילדים שלא מתחבר ושלא רוצה מעולם, שאין לו זמן וסבלנות לילדים והוא רוצה שאני אתקדם בחיים שלי ואכיר בחור אחר כי הוא באמת לא בנוי לקשר רציני אז שאני לא אפתח ציפיות.ואז פתאום הוא הפסיק עם השטויות, כבר לא שלח תמונות בעירום, ואמר לי שהוא מתנזר מסקס, אציין שמעולם לא שכבנו אבל אני נמשכת אליו בטירוף. חשבתי עם עצמי על הכל והגעתי למסקנה שאני נורא רוצה לשכב איתו למרות הכל כי המשיכה אליו היא עצומה ומלא זמן לא היה לי סקס, כמעט שנה,ואמרתי לו את זה שאני מכבדת שאינו רוצה קשר רציני וילדים אבל שאני מאוד רוצה לשכב איתו והיו מצבים שניסיתי לפתות אותו והוא אמר לי דיי מפסיק לא מדברים על זה יותר כי אני לא חרמן לנצח ואני מתנזר מסקס. כך הרבה זמן שאני מנסה לשכב איתו והוא דוחה אותי, מנסה לקבוע פגישות במשך חודש+ אם לא יותר, והוא מבריז לי בדקה90 או מבטל לי או לא רוצה, ששאלתי מה העניין אמר שלא רוצה לשכב איתי, אמר שרואה בי כדמות אבאית, הצורך לעזור לי להגן עליי, לא שהוא עשה את זה אבל מה שונה אז למצב הזה? כשהיינו נפגשים היינו מתנשקים ומתחבקים כל הזמן ואם זה היה גולש הוא היה עוצר אותי כל פעם, ואם ניסיתי לגעת בו מעבר, הוא היה מעיף לי את הידיים, חשדתי שהוא הומו ועד היום אני מרגישה דחוייה בגללו כי איך פתאום אתה דוחה אותי, אתה שהרושם שלי ממך היה כאדם סוטה וחולני שמחפש רק סקס, מה השתנה אז ועכשיו? התעצבנתי ופשוט התרחקתי, באמת שהרגשתי דחויה. חודש שלם שאנו לא מדברים. זה היה ביום העצמאות, הכל נגמר בנתק של שני הצדדים נעלמתי וגם הוא.ממש לפני שבוע יצרתי קשר שהתגעגעתי והוא היה נורא קר. עזבתי את זה ושוב נעלמתי. יום למחרת שאל אם בא לי לבוא לבקר בעסק הסכמתי ושוב ישבנו לאכול צהריים יחד. הוא חיבק אותי חזק והיה נראה שהתגעגע, שוב נשיקות ווקצי מוצי אבל לא בקטע של חרמנות ואז כשהלכתי הביתה חיבקתי אותו ואמרתי לו באוזן שאני כל כך רוצה אותו. הוא הלך אחורה ואמר לי דיי. הלכתי.היום הוא שאל אם אני רוצה לבוא שוב. נענתי בחיוב ואז אמר בעצם אל תבואי, אני בעבודה יש לי יום עמוס ואני מזיע ומסריח. שאלתי- אז מדוע אתה מציע אם אתה אומר לי שלא? אמר לא יודע. וזה מאוד עיצבן אבל לא הגבתי, סוג של פיצול.. להדליק אותי בכוונה?דר חסון היקר, יש לי רגשות לבחור הזה אני מודה ואני מודה שאני מתה לשכב איתו כבר ציינתי, והוא יודע מזה ונראה שהוא עושה לי בכוונה, נהנה מזה?אני שוברת את הראש שלי מדוע אינו רוצה לשכב איתי? מה שונה אז להיום? כל פעם הוא אומר לי דיי מפסיק עוצר אותי ואני לא מבינה את זה. הזמנתי אותו אליי הבייתה אפילו כמה פעמים, שאל אם נשכב? אמרתי לו לא. והוא בכל זאת לא בא. אני מרגישה לא מושכת בגללו, ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה מהחיים שלי. לי כן הייתה מטרה אבל מה המטרה שלו? הוא גם לא מדבר איתי על זה ששואלת, הוא מאלה שמעדיפים לברוח ולא להתמודד ולדבר. הוא לא מובן לי ואני חושדת שהוא הומו. הוא סיפר לי אבל ששכב עם בחורה לפני חודשיים ושזה היה חד פעמי, אז מה העניין?אשמח לדעתך המקצועית המון תודה וסליחה על האורך.

ד"ר אורן חסון
מצפה לנס?
29.05.2014 • 22:41

נטלי יקרה,
הקשר שלכם נראה שיש בו, אולי בין היתר, משחק מיני שאינו בריא. מלכתחילה הוא לא היה בריא, והוא רק שינה כיוונים. אם הוא לא נמשך אליך, בודאי שתרגישי לא מושכת, ובעיקר כאשר את כן נמשכת אליו. אבל אם את לא הנטייה שלו, אז הבעיה היא רק אצלך, ולא אצלו. העניין הוא שהמשחק הלא בריא הזה ביניכם, או לפחות הזיכרון שלו שקיים אצלך מתחילת הקשר, מפריע לך לראות זאת אחרת. ובעצם, אם חושבים על זה, היחסים שהיו ביניכם בתחילת הקשר התחלפו. לפחות על פני השטח. אבל זה רק על פני השטח. הוא שיחק איתך משחקים בתחילת הקשר כי הרגיש צורך למדוד את עצמו ולהרגיש רצוי או מושך, גם אם הוא עצמו לא באמת מעורב בזה רגשית או מינית. יש לו בעיה מינית ביחסים איתך, ואולי ביחסים עם נשים בכלל, אולי כי הוא באמת הומוסקסואל, ואולי כי יש לו בעיות מיניות אחרות. לא אוכל לפתור לך אותן. רק אוכל לומר לך שכפי שזה נראה, את משחיתה את זמנך לריק. העניין הוא שאת יודעת את זה, ואולי מצפה לנס.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נטלי
אולי יש לו סטיה להדליק ולברוח?
31.05.2014 • 16:47

תודה על הקריאה ותודה על התשובה אך מדוע אם אינני הנטייה שלו אז הבעיה היא אצלי ולא אצלו? בגלל שאני נשארת במקום הזה ולא הולכת משם ומצפה לנס כפי שרשמת?ובאמת ציפיתי לנס, הרגשתי שזה ממש אולי החלום שלי להיות איתו אפילו משהו חד פעמי מפאת המשיכה העצומה שיש לי כלפיו, באמת רציתי.ונכון הוא גם היה שולח לא רק תמונות בעירום אלא גם תמונות שלו ומצפה ממני למחמאות מה שמעלה לו את הבטחון העצמי שאין לו כלכך.זה משחק מלוכלכך, הוא מנצל אותי. פעם אמרתי לו תפסיק לשלוח לי תמונות שלך ולחכות למחמאות או לנסות לפתות אותי עם תמונות בעירום שלך. הוא אמר לי שהוא לא ישלח יותר ומיד לאחר 10 דק הוא המשיך. אולי זה הסטייה שלו? להדליק ולברוח? תודה לך

ד"ר אורן חסון
אולי זו הסיבה שלו אבל מה הסיבה שלך?
31.05.2014 • 23:41

נטלי יקרה,
הבעיה אצלך בדיוק מהסיבה שאמרת. כי אם הוא הומוסקסואל, למשל, הבעיה שלו היא לא שהוא לא רוצה לשכב איתך, אלא העובדה שהוא משחק איתך משחקים. אבל בכך הוא הפך את כל העניין לבעיה שלך, שאת צריכה לפתור אותה. העובדה שלך היא שאת ממשיכה לשחק איתו את המשחקים, ואומרת דבר אחד, אבל משתפת פעולה ונשארת איתו בקשר למרות ה"איסורים" שלך. אם הוא עם בעיות נפשיות משלו, הוא לא יפתור לך את הקשיים שלך, ואולי להיפך, כפי שכנראה קרה כאן. ואת צריכה לשאול את עצמך מדוע את נשארת להמתין לגבר שיש לו בעיות נפשיות, מה עוד שהוא אולי גם עם נטיות מיניות שלא כוללות אותך. ומדוע את עצמך משחקת משחקים שאינם בריאים? כל עוד את איתו, גם לך יש חלק במשחק הזה שהוא משחק. האם את רוצה להמשיך בו? כמה זמן? למה? אלו תשובות שאת חייבת לעצמך עם הרבה יותר בהירות ממה שאת עושה היום.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083