קשר חשאי: מניפולציה או חוסר מחויבות?

תאריך פנייה: 15.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הדס
מבולבלת
15.01.2011 • 16:13

שלום.
.אני בת 21 כרגע יוצאת עם גבר בן 34 בתהליכי גרושין עם ילדההכרנו בזמן עבודה שהייתי עובדת בקיץ, בחופש עוד שהייתי ילדה בת 16...בזמן ההוא לא היינו בקשר לפעמים היינו מדברים בזמן עבודה ולא מעבר....והוא היה נשוי בתקופה ההיא.. כרגע הוא נימצא כבר שנה בתהליכי גירושין מאישתו הקודמת...ובשנה האחרונה קרה תפנית והתחלנו לדבר על בסיס יום יומי בהתחלה וכן הכל היתפתח לקשר עכשיו..משכן מפריע לי שהוא מפחד שמישהו יתפוס אותו יוצא איתי.. סוג של פרנויה כאילו כל הזמן עוקבים אחריו או שלא יודעת, אולי הוא מתבייש ממני?!אם אנחנו ניפגשים זה בבית ובסופו של דבר כל פגישה ניגמרת בסקס.אולי הוא פשוט רוצה מישהי שתספק אותו מינית ולא מעבר, אולי הוא יוצא עם עוד נשים ואני לא יודעת...כל כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות? איך להמשיך מפה...

ד"ר אורן חסון
קשר חשאי, או מניפולציה?
15.01.2011 • 22:02

הדס יקרה,
את צודקת. קשר כפי שיש לך אינו מספק עבורך. את נמשכת אליו, אבל לא בוטחת בו לגמרי. הקשר גם חבוי, שזה לא רק משהו שגורם לך לחששות (כי כאשר אין פומביות לקשר, לכאורה גם אין מחוייבות שלו בפני אף אחד אחר), אלא גם גורם לך לתהות אם כל זה אינו אלא מניפולציה שלו. אני לא יכול לדעת. לא כתבת מה מפריע לו שמישהו יתפוס אותו יוצא איתך. למיטב ידיעתי, לגבר שחי בנפרד מאשתו ונמצא בתהליך גרושים אין בעיה לצאת עם אשה אחרת. ההיפך הוא יותר בעייתי, בשל ענייני מזונות. אז מה הסיפור? בררי את העובדות. כלומר, שאלי אותו לסיבה, ובדקי את סבירותה היטב אצל מי שמבין בדברים כאלה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083