בגידה בהריון: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
גיליתי משהו שלא הייתי אמורה לגלות..
15.01.2011 • 18:31

אני ובעלי נשואים כחצי שנה. אנחנו בהריון.היום גיליתי (באמצעות חיטוט לא הולם בכלל!) שבעלי מחפש סקס באתר אינטרנט. הוא יוזם את השיחות האלה ואף נפגש עם הנשים.אני לא יודעת איך לעמת אותו עם המידע כיוון שהשגתי אותו בדרכים לא כשרות (כמו שאמרתי - חיטוט מגעיל) ובנתיים אני יושבת עם פרצוף חמוץ ופשוט בוכה.מה אני עושה?????

ד"ר אורן חסון
היית אמורה לגלות, הוא לא אמור לעשות
15.01.2011 • 22:03

את יקרה,
צר לי. כמה כואב לגלות דבר כזה כבר עכשיו, כל כך מוקדם לאחר נישואים, ובהריון. אבל...בסדרי החשיבות של כל העניין – החיטוט המגעיל שלך (שבדיעבד, היה מוצדק!), לעומת בגידות יזומות, יש בכל זאת הבדל. אלא שאם עוד לא התעממת איתו, אני מציע שתעשי עם עצמך קודם שעורי בית. כלומר, א) לא רק לספר לו על זה, אלא לשמור שלא להסיט את הויכוח על החטטנות שלך (אל תפחדי להודות שזה לא בסדר), ולעמת אותו עם העובדות המצביעות על כך שהוא הרבה יותר לא בסדר, ושהאמון שלך בו נשבר לרסיסים. ו-ב) להציע פתרון: כלומר, ללכת, ומיידית, ליעוץ זוגי.שם תוכלו להעלות את שני הדברים גם יחד. שם הדברים יקבלו פרופורציות, ותעלו את הדברים תחת בקרה כלשהי שתאפשר לכם לקבל החלטות שפויות (כלומר, שתוכלי לקבל בלב שלם). זה ייקח קצת זמן לפתור את הכל, אבל חשוב להיעזר במישהו מקצועי, למען שניכם. בין אם תחליטו להיפרד, ובין אם תחליטו להישאר, ואיך לעשות זאת באופן שבאמת יקנה לשניכם אמון זה בזו. כי כרגע, האמון הזה שבור לחלוטין.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083