קשר חדש: סימנים והתקדמות

תאריך פנייה: 20.11.2016 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
שלי
מערכת יחסים עם גבר שרוצה רק סקס
20.11.2016 • 00:12

אניגרושה .לי קשר חדש (כמה שבועות סך הכל) עם גברגרוש.אני מכירה אותו הכירות מוקדמת מאז ילדינו היו באותו גן. לא ראיתי אותו שנים, ופתאום פגשתי. כמה הוא רזה !(תמיד היה שמנמן), ולא מיד זיהיתי שזה הוא. הוא סיפר שכבר שנה וחצי הואגרושועבר תהליך מאוד קשה ...כאן צריך לכתוב :" התחלנו לצאת ו.." , אבל לא התחלנו לצאת במלוא מובן. הוא שוכר דירה . הוא מזמין אותי. .אני בא אליו. אמת שאני מאוד נהנית אתו בסקס,אבל זה לא מספיק לי. אני עדיין אישה צעירה וחשבתי שנצא לטייל ,חסר מה ? כל סופי שבוע יש לו הסדרי ראיה עם בתו הקטנה ,שזה ממש לא מפריע לי אם היה רוצה לשלב ,גם במהלך השבוע אפשר לצאת , לא ? יש לו עבודה עצמאית והוא תמיד לרשות עצמו ,אין שעות קבועות. כבר ניסיתי לעזוב אותו וכתבתי לו הודעה בה הסברתי את עצמי. הוא ענה לי שהוא עובד קשה ולא מבלה וכו'. כעבור שבוע הוא שוב התקשר ושוב חודש הקשר (כזה קשר מעולם לא היה לי, יש רושם שאני שוכבת עם גבר נשוי שמפחד שיראו אותו איתי)זה מאוד מעיק לי .לי ספציפית לא קל למצוא בן זוג ,למרות שאני נראית די טוב ,כך אומרים, כי אני לא נוהגת לפנות לאתרי הכירויות וכאלה .מה אתם חושבים?

ד"ר אורן חסון
חוויות עמוקות נוספות
20.11.2016 • 14:40

שלי יקרה,
הקשר הוא חדש, ולכן את אופטימית עדיין ומצפה אולי שיקרה שינוי בעתיד הקרוב. ואולי זה נכון כך, כי העתיד הקרוב אכן ייתן לך סימנים ברורים יותר אם הוא מתכוון לשנות משהו מדגם ההתנהגות הזה, או שכך נוח לו. - בעיקר אם תעלי את הנושא לסדר היום באופן ברור יותר ובאופן מדוייק יותר את מספרת שקשה לו למצוא זמן אחר, אבל אני חושב שאת לא סומכת על כך שזו לא בחירה, כי הוא מעדיף איתך את המינימום הנוכחי, שהוא קשר מיני ברובו. אבל את צודקת לחלוטין בכך שאת אומרת לעצמך, וגם לו, שאם את רוצה קשר משמעותי יותר, הוא צריך להעמיק בכיוונים אחרים. וכן, אם אין זמן אחר, אז על חשבון המפגשים אצלו בבית. נסי לבחון אם זה באמת מצליח, או שהוא נלחם על פגישות אצלו בבית בלבד, כלומר, על קשר מיני למרות הצורך לעשות דברים אחרים. אם הוא מתעקש לדחות אפשרויות אחרות, תצטרכי להבהיר לו טוב יותר שהצורך שלך הוא רחב יותר. שיהיה לכם גם זמן לאינטימיות, אבל זה צריך להיות מאוזן יותר, קודם כל כי את רוצה אותו בתוך חבר טוב, ולהרחיב את הקשר שלכם לדברים אחרים, וכי את רוצה אותו גם עם חוויות אחרות, כדי להעמיק את הרגש שלך כלפיו. את לא צריכה לומר לו שאת רוצה לבחון מה היחס שלו אליך, ואולי לחיים בכלל. את זה את יכולה לשמור לעצמך.אגב, לא כתבת את גילכם. אני יכול לנסות ולנחש על פי כמה דברים שכתבת, אבל מאד רצוי שהנתון הזה יינתן גם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שלי
חוויות עמוקות נוספות
20.11.2016 • 15:34

אני 43 הוא 53

שלי
חוויות עמוקות נוספות
20.11.2016 • 15:35

לי ילדה בת 16לו 4 ילדים שניים גדולים ושתי בנות קטינות

ד"ר אורן חסון
מה שמתאים ומה שלא
21.11.2016 • 19:36

שלי יקרה,
תודה על האינפורמציה. בעיקרון, מה שאמרתי עדיין תקף. אם הוא רוצה איתך קשר עמוק יותר ומשמעותי יותר, הוא יהיה מוכן לזרום איתך. אם הוא רק מעוניין בקשר מיני ללא משהו נוסף, בין אם כך הוא רוצה אותך לתמיד או שכך הוא רוצה אותך רק לעכשיו, הוא יתנגד לשינוי. נדמה לי שגם אם כך הוא רוצה אותך לתמיד, זה לא מה שאת רוצה. כך שתדעי מה לומר, ולנסות לשנות, ואם זה לא הולך, הבנת שאולי, בתנאים הללו, הוא לא הגבר שאת רוצה - למרות כל הסימנים הטובים האחרים. אחרי הכל, הערכה הדדית, ונתינה בתחומים שונים ולא רק סיפוק הצורך המיני, הם חלק מהתכונות שהוא יכול להביא איתו או לא להביא איתו, והן תכונות שאת מחפשת בבן זוג. אם אין לו את זה, אז כנראה שהוא לא מתאים

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083