קשר חדש: מה קורה כשאת לא שם?

תאריך פנייה: 05.12.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אישה יפה
חרטה
05.12.2014 • 11:44

אני גרושה בת 40+וכשסוף סוף מצאתי גבר רציני וחמוד, אחרי חודשיים לאחר משפט שלו נעלמתי לו אני מתחרטת על כך והתקשרתי אליו אחרי חודש רציתי לחזור אך הוא אמר שכרגע יוצא עם מישהי.וצריך לחשוב על זה.אני יודעת שהוא רצה אותי אז .. אני מאוד רוצה לחזור אליואיך עושים את זה ,איך גורמים לו לחזור אלי??...

טלי
חרטה
06.12.2014 • 08:55

אולי תפרטי מה המשפט שאמר שהחלטת להיעלם אחריו?

ד"ר אורן חסון
תהליכים שקורים לו בלעדייך
07.12.2014 • 13:49

אישה יקרה,
חודשיים אינם מספיקים כדי להכיר זה את זה טוב באמת. זו עדיין התחלה. במצב כזה, דברים קשים יכולים לערער את הקשר בקלות. את שמעת משהו ממנו שהיה לך קשה וערער אותך, ועזבת, והוא ראה אותך מגיבה חזק ומתנתקת, וזה כנראה ערער אותו, ולכן הלך לחפש אהבה במקום אחר. מכיוון שהוא לא מכיר אותך מספיק טוב, ומכיוון שהוא בודק קשר אחר כרגע, קשה לגרום לו לחזור אליך. אם הוא יידע שאת זמינה, אולי זה יקרה בהמשך, ואם הוא יחליט שהוא רוצה לחזור רק לאחר חצי שנה או יותר, אני מניח שאת כבר לא תרצי אותו. כרגע, נוצר מצב שבו אינך תלויה רק בעצמך, ואולי בכלל לא בעצמך, אלא בתהליכים שקורים לו בלעדייך. אבל אולי גם אפשר ללמוד מזה על תהליכים שאת עוברת, ואולי, אני לא יודע, כי אני לא יודע מה באמת קרה ביניכם, תוכלי להסיק מזה מסקנות שתהיינה חיוביות לגבי התנהלות שלך בעתיד, והתמודדות אחרת במצבים שאינם מצבים קלים. כך שאולי ייצא לך מזה משהו חיובי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083