קשר חדש: הדרכה והמלצות
אורלי
תשובה
⌄
אני בת 21, כן אנחנו עדיין ביחד ואני לא יודעת האם להגדיר את הקשר ביננו כבסדר.נפגשנו אתמול, הוא היה אצלי, היה בסדר אבל הרגשתי שהוא כל הזמן עוקץ אותי, מדבר על בנות ושעוד מעט מגיע הקיץ ושבנות לובשת יותר קצר בקיץ...האם גם אמר בהתחלה דבר שמאוד העליב אותי , הוא אמר " אני מרגיש שאני לא נמשך אלייך, אולי אני רואה אותך כידידה שלי" ואז הוא אמר "יכול להיות כי הבטחת לי שתפתיעי אותי בריקוד קטן ועדיין לא עשית זאת". לפני שנפגשנו הוא אמר שהוא רוצה שאני ארקוד לו ואמרתי שאולי אני אעשה את זה.אני לא יודעת אם הוא באמת נמשך אליי , אני לא יודעת מה הכוונות שלו אליי. כי הוא כן הציע לבוא אליי הביתה ולראות את המשפחה שלי והוא כן מדבר שהוא מחפש משהו רציני אבל הוא מתנהג מאוד שונה .הוא לא יוצר איתי קשר כל יום ולי אישית זה דיי קשה.הוא בן 26 ואף פעם לא הייתה לו זוגיות של יותר מחודש .אינני יודעת כיצד לפעול בקשר כזה.. האם יש לך עצה?
ד"ר אורן חסון
קשר חדש
⌄
אורלי יקרה,
נראה כאילו את שולחת מכתב זה בהמשך להתכתבות קודמת, אבל מכיוון שאיני יודע מהי, אני לא יכול להתייחס אליה אלא רק לזו של עכשיו.עושה רושם שאת בקשר חדש, והוא מתגרה בך ומנסה לראות עד כמה תשחקי את המשחק שלו, לפי רצונו, ובכלל זה המשחק המיני. אני חושב שאולי במקרה הזה כדאי לך להיות סבלנית יותר, וגם לא להתפתות לפרובוקציות שלו, אלא ללכת לפי האינטואיציות שלך. יש לך כאלו, ועשי את מה שאת באמת מאמינה בו. וזה בסדר להראות אותו למשפחתך, אבל במקביל – לדעת שחשיפה למשפחתו אומרת יותר. שכן, את משפחתך הוא יכול להחליט אחר-כך לא לראות לעולם. את משפחתו לא, והוא יצטרך לתת להם דיווח. וכל זה הוא רק סימן. תלוי גם איך את מוצגת בפניהם, כמובן. לכי לפי מה שאת מרגישה, ואם את מרגישה שדברים אינם בסדר, תאמיני לעצמך, והיזהרי יותר.