קשר חבוי: מה עושים?
אור
סיפור בהמשכים מבוכה געגועים
⌄
ד"ר אורן חסון שלוםאני כמובן אותה אור אתמול הבחור אכן התקשר אלי מספר פעמים ממש לא היה לי חשק לענות לו נתתי לו להבין שבגרות זה עבודה עצמית לא ייתכן שכל פעם שהוא יתקשר אני יהיהי אליו נחמדה ההעלמויות שלו בילתי נסבלות ואני מאוד עייפה געגועים ועוד געגועים לא עוזרים לי הבחור צריך להבין שאני לא קלה להשגה מתי שבה לו ממש אין לי כוחות לזהבו נראה לאן הדברים יתגלגלו
ד"ר אורן חסון
קשר חבוי?
⌄
אור יקרה,
המשפט הראשון בתשובה הראשונה שלי אליך, היה:"השאלה שלך "מה עושים?" היא שאלה מורכבת, כי אני חושב שעוד לא הבהרת לעצמך מה בדיוק את רוצה לעשות."אני חושב שאת עדיין לא יודעת מה את רוצה לעשות, או אולי יודעת וזה לא הולך, ולכן את מתוסכלת.יש עוד עניינים נוספים שמצביעים לי על קשר שאינו בריא, ולא רק העובדה שבמשך השנה שאתם מכירים, היה ביניכם מעט מאד מפגשים מיניים. למשל, העובדה שאת ואימו מאד קשורות, ושהיא לא יודעת על הקשר שביניהם. אני מבין מזה שהקשר, כנראה, מעולם לא היה קשר ממשי. בודאי לא הצהרתם על עצמכם כזוג כלפי חוץ, ואני תוהה אם את היחידה שרואה את עצמכם כזוג. ועכשיו, נפגעת שוב מחוסר הבגרות שלו, שהוא לא אמר לך שלום אצל אימו בבית, וכשהוא כן מתקשר, את משחקת משחקים של כוח. זו התחלה לא מוצלחת לבניית קשר, שמעולם לא היה.קשרים של אהבה, אור, צריכים להיות גלויים וברורים. שלכם, משום מה, מוסתר, ואני חושב שבעיקר בגללו, אלא אם יש לך משהו עם אמו, שמקשה עליך להתמודד עם החשיפה מולה. כך או כך, זה אומר שלפחות אחד מכם אינו שלם עם הקשר הזה, אור, חושב שחשיפה לָעולם תגרום לו מבוכה, לא יודע להתמודד איתה, ומעוניין להסתיר את הקשר. אם זה המצב, אור, צריך לפתור את זה. אם אחד מכם לא מסוגל לעשות את זה, הוא ממלכד את השני, ומושך את הזמן לחינם. זו מלכודת, ואפילו לא מלכודת דבש.אני מאמין שבסופו של דבר זה ייפתר. כך או אחרת. אבל אני חושב שאף אחד מכם לא מספיק חזק כדי לחתוך, ושניכם לא חזקים או רוצים מספיק ביחד, כדי באמת להיות ביחד.