קשר בתנאים: מה התנאים שלך?

תאריך פנייה: 08.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לורין
לא יודעת מה להחליט :(
08.01.2011 • 23:35

שלום
אני גרושה בת 31 ויש לי ילדה, פגשתי בחור לפני חודשיים והיה בנינו קליק מיידי יצאנו שבועיים והיה מדהים הכל זרם כמו שצריך לזרום ונתתי מעצמי לזרום בלי מעצורים כמו שבדרך כלל ואז הרגשתי שהוא משקר לי ואז אמרתי לו והעמדתי אותו בשקר והוא לא ידע מה להגיד חוץ מזה שהוא מצטער שיצא ככה הוא לא התכוון שאני בחורה טובה ובלה בלה הוא אמר לי שהוא עייף ויצא לבלות עם חברים שלו , וזה נגמר אבל אחרי שבועים הוא חזר אלי ורצה להתנצל באופן אישי ושיחקתי אותה אמרתי שאני סולחת אבל המשכתי הלאה והתחיל להיות בקשר ורצה לפגוש אותי ולהתנצל באופן אישי, ואני לא אשקר מאוד נמשכת אליו וכיף לי בחברתו ואיכשהו ניפגשנו באיזה בר וישבנו דיברנו ואמר לי שהוא חושב שאני בחורה טובה ושאין בחורות כמוני ושהוא מפחד לפגוע בי שוב שמצד אחד רוצה קשר וזוגיות ומשפחה הוא גרוש עם ילד אבל מצד שני קשה לו לוותר על החופש, מאז אנחנו בקשר שהוא לא מוגדר כביכול כל אחד עושה מה שבא לו אבל מתקשר יום יום רוצה לראות אותי כל הזמן שאני אבוא אליו אבל לא יודעת מה לעשות חושבת אולי הוא כן יבין שדיי עם הבילויים ודיי שישים רגליים בקרקע אבל לא יודעת מה לעשות להמשיך ככה בידיעה שהוא שלי אבל לא שלי או לסגור את הפרשה הזאת אחת ולתמיד ולהמשיך הלאהמה לעשות מאוד רוצה אותו :(

ד"ר אורן חסון
קשר בתנאים שלו. ומה עם התנאים שלך?
09.01.2011 • 22:45

לורין יקרה,
הוא הסביר לך שהוא מעוניין בך, אבל בתנאים שלו. כנראה שלא הסברת מספיק שאת מעוניינת בו, אבל בתנאים שלך. ואולי כי לא עמדת בכל תוקף על התנאים שלך, ולכן הוא מבין שהוא יכול להיות איתך בתנאים שלו.את מקווה שבסופו של דבר הוא יתאים את עצמו לתנאים שלך, אבל כל עוד את מאפשרת לו את התנאים שלו, אזי בכלל לא בטוח שזה יעבוד. נסי להיות ברורה יותר ונחרצת יותר, ואז גם תדעי טוב יותר אם הוא יהיה מוכן לשנות משהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083