טיפים ליציבות בזוגיות

תאריך פנייה: 08.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
המלחין האלמוני
זוגיות שמתפרקת ומנסה להשתקם
08.01.2011 • 23:50

שבוע טוב קודם כללפנייי שבועיים אני וחברה שלי דיברנו זה היה שבוע רגיל לכל דבר.דיברנו וזה היה הכל טוב עבר שבוע אחרי זה זה היה שבוע שאני שולחהודעות ומתקשר ושאני מתקשר היא לא הייתה הכי מתלהבת כל כךנשמע כאילו הכל כזה יצא משליטה לא של כעס של עצב כזה עובר יוםועוד יום והכל כזה נראה אפל כזה כאילו שהיא מסתירה משהוואז הגיע ההימרה שאנחנו לא מתאימים שאלתי למה כי אני בנפש ילדואין לי עבודה ואני מחפש כרגע עבודה אמרתי לה שאני נפש של ילדואני את זה לא יכול לשנות כי חונכתי ככה וגדלתי שהכל יש לי ושגדלתיעל הסרטים המצוירים.ואז אמרתי לה שאם את תרצי לחזור יש לך 5 ימים לחשוב על זה בלישום טוןואמרתי לה שאני עדיין אוהב אותך הבנתי שזהו ניפרדועבר חמישה ימים כל אחד היה ניראה הלך לדרכו אבל אז ביום רביעי זה היהשהיא אמרה שהיא לא יכולה בלעדיי ושהיא רוצה שניהיה ביחד שהדבריםהקטנים האלה לא צריכים להפריעאני בקושי מקבל שיחות ממנה ואני חושב שזה עדיין תקועהנפש שלי לא יודעת להן ללכת ואני בבעייה אני עדיין אוהב אותה אבלאני חושב שזה תקוע מה לעשות?בתודה רבה המלחין האלמוני

ד"ר אורן חסון
לשקם פסיחה על שני הסעיפים
09.01.2011 • 22:46

מלחין יקר,
לא כתבת כמה זמן אתם ביחד, ואם הקשר הזה היה יציב לאורך זמן, או שהוא חדש יחסית, ולכן יתכן שדורש זמן להתייצבות. יתכן שזה איזה שהוא גל לא טוב, אולי בגלל מצב רוח שקשור למשהו אחר, ושיעבור, ואולי זה משהו אחר. אם היא אמרה לך רק לפני כמה ימים שהיא לא יכולה בלעדיך, לך עם זה, ותן לזה קצת זמן. תיזום אולי יותר פגישות פנים אל פנים, אולי תיזום יותר בילוי באופן שהיא תאהב, במקום לסמוך על תקשורת מרחוק, וראה לאן זה הולך. במילים אחרות, אל תהיה פסיבי, אלא עשה משהו, ותן לזה הזדמנות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083