עתיד הנישואין: עבודה משותפת
אני
מתוסכלת...
⌄
אני ובעלי נשואים שנה וחודשיים אני בת 27 והוא בן 30, נמצאים יחד כ 5 שנים. בתחילת היחסים הוא כל הזמן היה רוצה סקס. מאז החתונה הסקס ירד בצורה משמעותית!! אני מבחינתי לעשות כל יום אפילו פעמיים, הבעייה היא שאני כל הזמן זאת שיוזמת, אם לא הייתי יוזמת זה לא היה מזיז לו אם אנחנו לא עושים גם שבועיים! אני רוצה להרגיש שהוא זה שרוצה אותי ולא רק בשביל לצאת מידי חובה, הוא אומר לי שאני לא מתחשבת בו שהוא חוזר עייף מהעבודה ומעניין אותי רק הצרכים של עצמי! זה לא נכון ואני יודעת שהוא אוהב אותי כי הוא מאוד משקיע ביחסים ולא היה משהו שביקשתי והוא לא נתן לי- חוץ מסקס.....אין לנו עדיין ילדים, ואני פשוט כל הזמן חושבת שאם זה המצב כרגע מה יהיה עוד כמה שנים שיהיו ילדים???המצב הזה מאוד מתסכל אותי, הוא נימשך הרבה זמן וגורם לי להיתרחק ממנו, אני לא יודעת מה לעשות....
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני II
⌄
את יקרה,
אני מפנה אותך למכתב שמתחתייך, כי בעיקרון התשובה שלי די דומה. ולגבי החששות שלך לעתיד – החדשות הרעות הן שלגבי המצב הנוכחי תצרכו כנראה לעבוד על זה. וה"טובות" הן שיש גלים במערכות נישואים, ולא מעט מהם הם תוצאה של תהליכים אצל האשה. כך שיתכן מצב בהמשך שבו דווקא הוא יהיה זה שירצה יותר.