קשר בוסר: איך ללמוד זוגיות

תאריך פנייה: 03.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאיוש
מפחדת ..
03.10.2010 • 19:29

יש לי חבר עוד מעט שנה וחצי פעם הייתי מתייחסת אליו מאוד מאוד מגעיל והייתי פוגעת בו בלי סוף , יום אחד אמרתי לו שאני אוהבת מישהו אחר ובגדתי בו עם אותו אחד שאהבתי [ ויש לציין שהוא בגד בי כבר לפני , ואז עברה לה שנה שקטה וטובה עד שהתחלתי להרגיש משהו למישהו אחר ]. יש לציין שתמיד הוא רדף אחרי והיה בוכה בגללי וכולם אמרו לי שאני קשה איתו ופוגעת בו , אפילו ההורים שלי .אז הוא החליט לעשות צעד והא ניפרד ממני לא חשבתי שזה רציני כי פרידה אצלנו היא תמיד הייתה רק איום רצינו פשוט לגרום אחד לשניה לחשוב טוב טוב על מעשיואבל הפעם זה היה רציני הוא עזב אותי והכיר משהי חדשה ביומיים הראשונים הוא בקושי התקשר והסביר לי שהוא איתה ולא רוצה אותי ושהוא לא אוהב אותי יותר אני לקחתי את זה קשה והבטחתי להשתנות והוא אמר שהוא כבר לא מאמין לי אחרכך הוא היה מתקשר ואומר לי שהוא אוהב אותי וכו' , אבל לא חזרנו אז הקשבתי לעצות אחרים והפסקתי לענות לו ולדבר איתו .. עד שהוא התחיל להשתגע ואמר שהוא רוצה לחזור והפעם זה רציני ושהוא באמת אוהב אותי. אז חזרנו והכל היה טוב ויפה .אך בתקופת החגים שקצת נהיה לו חופש מהבסיס ומהעבודה הרגשתי שהוא השתנה שפתאום הוא התחיל לצאת יותר למועדונים ולשתות עם חברים פעם אחת הוא אפילו שתה בלי לומר לי , כל יום כמעט אני עושה איתו אותה שיחה , אם הוא אוהב אותי , אם הוא הכיר משהי אחרת , שאני פוחדת שהוא יחזור עלזה שוב .הוא אומר שהוא אוהב אותי ושכבר נמאס לו מהשאלות האלה ואני נפגעתי מזההוא גם אומר שאנחנו לא יכולים לראות אחד את השני כל יום , הוא רוצה להרגיש שוב איך זה להתגעגע אליי ..רציתי לדעת מי צודק , והאם אני מגזימה יש לציין אני מאוד קנאית וואצלנו בקשר זה הולך כך : הוא לא יושב עם בנות אני לא יושבת עם בנים הוא לא יוצא למועדונים כנ"ל לגביי הוא לא שותה כך גם אני לא הוא לא מאשר בנות בפייס ולא מדבר עם בנות ואני לא מאשרת בנים בפייס ולא מדברת עם בנים .תעזרי לי בבקשה אני מרגישה מתוסבכת , ואני נכנסת לדיכאון שפתאום מהשולטת בקשר הפכתי להיות הרגישה והפגועה מכל דבר .מה לעשות , ותני לי טיפים איך לגרום לו להתגעגע ולחדש את הקשר .. בבקשה תודה וערב טוב

ד"ר אורן חסון
מחיר הלימוד
04.10.2010 • 00:30

מאיוש יקרה,
אתם בקשר בוסר, לא בשל ולא בוגר. אתם לא מכבדים מספיק זה את זו, אתם לא יציבים בקשר, אתם קנאים מדי ולא מאפשרים ספייס זה לזה. אבל זה בסדר. אתם לומדים זוגיות בדרך הלא קלה ובדרך המורכבת והמסובכת. את לא צריכה להילחץ מזה. זה לוקח זמן. אולי אפילו יהיה טוב לשניכם אם בסוף התהליך הזה תביאו את הלקח לזוגיות הבאה שלכם, מבלי לסחוב את המטענים הרעים שאספתם בזוגיות הזו.אם את מרגישה מתוסבכת, זה בגלל זה. מבינה? משום שכל המחשבות ביחד, כולל אלו שכתבתי עליהן כאן, חולפות לך בראש, ומטלטלות אותך בין משהו טוב למשהו רע מאד. נסי לתת לזה זמן. גם לעצמך וגם לו. ראי את הכיוון שבו התפתחתם מזוגיות שבה בגידות היו דבר קל למשהו שהוא לא. ממקום שבו לא כיבדתם זה את זו בכלל, למקום שאתם עושים זאת יותר. כל זה הוא התקדמות. אבל עוד לא הגעתם מספיק רחוק, ואתם עדיין בתהליך של לימוד. אולי לא קל לקבל את זה, כי זה לא נותן תחושת יציבות, אבל אולי, אם תראי את זה כך, תתקדמי מהר יותר, כי זה יראה לך טוב יותר את כיוון השינוי שעשית ושאת צריכה לעשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083